O nouă structură de prețuri pentru rețeaua Tesla Supercharger din Europa

Autor: EVmarket Romania
tesla supercharger

Tesla anunță o noua structură de prețuri pentru rețeaua Tesla Supercharger din Europa. Din 13 aprilie, a fost introdus un model de abonament pentru toți clienții rețelei Supercharger.

Posesorii de vehicule electrice pot accesa tarife reduse de supraîncărcare cu un abonament. Proprietarii Tesla sunt automat membrii.

Taxa lunară de membru la Supercharge va fi redusă de la 65 lei/lună anterior, la 50 lei/lună.

O nouă opțiune de abonament la Tesla Supercharger

Tesla introduce, de asemenea, o nouă opțiune de abonament anual la prețul de 500 lei/an, o reducere de 16% față de un abonament lunar. Abonamentul anual oferă, de asemenea, utilizatorilor Supercharger acces la tarifele membrilor.

Odată cu această actualizare, proprietarii Tesla vor continua să se bucure de o experiență de încărcări la tarife mai mici pentru membrii decât prețurile fără abonament, în timp ce toți proprietarii de vehicule electrice vor avea opțiuni mai accesibile din care să aleagă.

Cât costă încărcarea la stațiile Tesla Supercharger din România

Încărcarea fără abonament va rămâne disponibilă în stațiile accesibile tuturor șoferilor de vehicule electrice, în timp ce tarifele de încărcare vor continua să fie actualizate în mod regulat pentru a oferi o încărcare rapidă și accesibilă pentru toți șoferii de EV.

Clienții cu un abonament activ vor beneficia de o taxă lunară redusă automat sau pot trece la un plan de membru anual. Aplicația Tesla trebuie actualizată la versiunea 4.32 sau la următoarele versiuni.

V-ar putea interesa și:

Rețeaua Tesla Supercharger este cea mai mare infrastructură de încărcare rapidă la nivel global și cel mai extins sistem public de încărcare rapidă din Europa.

Peste 14.000 de puncte de încărcare distribuite în peste 1100 de locații sunt disponibile în 30 de țări europene.

Peste 70% din rețea este în prezent deschisă vehiculelor non-Tesla, iar în viitorul apropiat vor fi adăugate mai multe Supercharger.

Urmărește-ne pe Google NewsFacebookTwitter și LinkedIn

Știri similare