Citroen prezintă My Ami Tonic, o nouă versiune pentru cvadriciclul său electric

Autor: Cristian Gubandru
citroen ami tonic

Citroen a dezvăluit cea mai recentă versiune a cvadriciclului său electric – My Ami Tonic. Dispunând de o nouă configurație de culori kaki și galben, împreună cu noi funcții, My Ami Tonic evidențiază și mai mult opțiunile de design și personalizare disponibile pe Ami 100% electric.

Citroen My Ami Tonic are noi rame pentru faruri, inspirate de ochelari de soare, și vine cu o nouă paletă de culori kaki și galben, cu noi capace de roți, precum și șine decorative pe plafon. My Ami Tonic va înlocui în gamă actuala Ami Vibe.

În conformitate cu spiritul distractiv al lui Ami 100% electric, My Ami Tonic are autocolante interioare pentru a-i evidenția natura 100% electrică. Accentele galbene sunt oglindite în interior, tragările ușii și cele două locașuri ale panoului frontal, de asemenea, finisate în galben vibrant, contrastând cu accente kaki de pe compartimentele de depozitare a planșei de bord.

citroen ami

Săgețile direcționale galbene sunt folosite într-un mod distractiv pentru a ghida pasagerii asupra modului de utilizare a funcțiilor precum mânerele ușilor și ferestrele.

„Echipa Citroën Design a dorit să aducă o notă de prospețime și vitalitate acestei noi versiuni. Combinația de galben și kaki, combinată cu caracteristici tehnice inteligente îi conferă lui My Ami Tonic un avantaj jucăuș, făcându-l o jucărie pentru adulții cu vârsta peste 16 ani,” a declarat Mathieu Wandon, Head of Graphic Design Citroën.

citroen my ami tonic

V-ar putea interesa și:

Interiorul My Ami Tonic este echipat standard cu accesorii pentru a susține utilizarea de zi cu zi, cum ar fi un suport pentru smartphone, trei coșuri de depozitare, plase pentru uși, o plasă centrală de separare,  covorașe.

citroen my ami tonic

Autonomie Citroen My Ami Tonic

My Ami Tonic are o baterie de 5,5 kWh care poate fi încărcată complet în doar trei ore. Toate versiunile dispun de un motor electric de 6 kW, permițând fiecărui model Citroën Ami să atingă o viteză maximă de 45 km/h, cu o autonomie de până la 75 km (WMTC).

Foto: Citroen

Ne puteți scrie pe adresa team@ evmarket.ro.

Urmărește-ne pe FacebookTwitter șLinkedIn

Știri similare