C5 Aircross Hybrid este noul SUV plug-in al Citroen

Autor: EVmarket Romania
A+A-
Reset
citroen c5 aircross

Citroen va lansa în 2020 SUV-ul plug-in C5 Aircross Hybrid, pentru care vânzările au început deja pe piața din Franța. Modelul plug-in hybrid va avea o autonomie de 50 km (cilcul WLTP).

C5 Aircross Hybrid

C5 Aircross Hybrid vine cu un motor pe benzină PureTech 180 CP, un motor electric de 80 kW și o cutie automată e-EAT8, care oferă o putere cumulată de 225 CP și un cuplu de 320 Nm.

Modelul va fi fabricat în Franța la Rennes – uzina La Janais, împreună cu versiunile termice, vândute deja în peste 80.000 de unități.

V-ar putea interesa și:

Noul Citroen C5 Aircross Hibrid reprezintă primul pas în ofensiva electrică lansată de marca Citroen, care vizează electrificarea întregii sale game până în anul 2025. Anul 2020 va marca pentru Citroen tranziția către o gamă extinsă, care va fi completată de gama 100% electrică și plug-in hybrid, pe lângă motoarele termice.

Mașina electrică – cum funcționează, cât consumă?

Începând cu noul C5 Aircross Hybrid, toate noile modele lansate de marca vor avea o versiune electrificată.

SUV-ul propune un confort excepțional la bord, grație geamurilor față laminate cu strat izolator, suspensiei cu amortizare hidraulică progresivă („Progressive Hydraulic Cushions®”) și scaunelor Advanced Comfort.

Adaptarea vechilor mașini la mobilitatea electrică, o soluție?

În versiunea plug-in hybrid, C5 Aircross SUV este în continuare Best in Class în materie de modularitate, bateria de înaltă tensiune fiind amplasată inteligent sub scaunele spate. Modelul propune 3 scaune individuale de aceeași dimensiune, rabatabile, escamotabile și inclinabile și un volum al portbagajului ce variază între 460 și 600 litri, o dimensiune record pe segmentul C-SUV plug-in hybrid.

Urmărește-ne pe Facebook

Știri similare