Reevo Hubless, o bicicletă electrică fără butuci și spițe

Autor: Dan Vache
A+A-
Reset
reevo

Compania americană Beno Technologies prezintă bicicleta electrică Reevo, care va schimba cu totul înfățișarea bicicletei clasice. Nu doar designul este punctul forte, ci și funcțiile de siguranță și securitate.

Reevo Hubless va fi o bicicletă greu de furat, va avea cititor de amprentă pentru deblocare, blocare automată după utilizare, sistem de alarmă cu detectare a mișcării cu alertă pe telefonul mobil și localizare prin GPS. Bicicleta nu este încă la vânzare. Deocamdată, americanii strâng fonduri cu ajutorul site-urilor de crowdfunding (Indiegogo) pentru a începe producția.

Lopifit, bicicleta electrică propulsată mergând la pas

Bicicleta electrică Reevo Hubless va schimba designul bicicletei clasice prin roțile fără butuci și fără spițe. În plus, producătorii se laudă că Reevo vine cu spațiu de stocare în roți, fiind ceva ce niciun alt producător de biciclete nu a mai făcut.

reevo-hubless

 

Anvelopele se învârt pe un rulment de-a lungul jantei fixe, care ar putea fi iluminată intermitent ca o măsură suplimentară de siguranță.

Stopul, frâna și farul sunt, de asemenea, integrate în roată, eliberând astfel spațiu pe bicicletă. Totul a fost gândit pentru a crea un produs cu aspect futurist, intuitiv, cu puține comenzi. Farul și stopul sunt activate de un senzor. Nu va trebui niciodată să vă faceți griji că ați uitat să vă faceți vizibili în trafic.

Manta5 Hydrofoiler XE-1, bicicleta electrică care merge pe apă

Bateria de 48V este detașabilă, situată în partea superioară a cadrului. Bateria va ajunge la o încărcare completă în doar trei ore. Există puține cabluri vizibile pe această bicicletă electrică pentru a o menține cât mai elegantă și „curată” posibil.

Reevo Hubless – preț

Motorul electric va fi de 250W pentru piața europeană și de 750W pentru SUA. Primele unități vor putea fi comandate cu 2.000 de dolari și expediate începând din martie 2021. Prețul nu include transportul.

Beno a fost înființată în 2015. Compania are centrul de producție în Malaezia, iar proiectarea, cercetarea și dezvoltarea sunt făcute în Statele Unite.

Urmărește-ne pe Google NewsFacebookTwitter șLinkedIn

Știri similare