Lopifit, bicicleta electrică propulsată mergând la pas

Autor: Dan Vache
A+A-
Reset

Lopifit, companie olandeză, a dezvoltat o bicicletă electrică propulsată prin mersul la pas, fără a fi nevoie să pedalați. Olandezii spun că se adresează persoanelor care vor să acopere distanțe mari mergând sau alergând.

Spre deosebire de bicicletele clasice, Lopifit nu are pedale pentru că nu are nevoie de ele. Bicicliștii vor merge la pas pe o bandă transportoare din cauciuc care generează curent electric pentru bateria și motorul electric amplasate în partea din spate.

Olandezii o mai numesc și bicicletă de alergare electrică. Lopifit este un mod de transport foarte inovator care elimină durerea de șa și necesitatea unui echilibru pe care unele persoane cu greu îl aveau folosind o bicicletă cu pedale.

V-ar putea interesa și:

Cu un ritm de mers normal, de 5 km/h, bicicleta electrică poate atinge o viteză de 32 de km/h. Această combinație vă permite să obțineți exercițiul de care aveți nevoie zilnic plimbându-vă, dar vă permite, de asemenea, să acoperiți o distanță de 6-7 ori mai mare într-un timp mult mai scurt.

Lopifit are 5 trepte de viteză, o baterie LG (960 Wh) și un motor electric Bafang (350w). Cu excepția componentei de rulare, bicicletele Lopift sunt fabricate cu piese obișnuite pentru biciclete. Lopifit este echipată cu manete de frână de mână obișnuite pe ghidon și frâne cu disc pe ansamblul roții.

V-ar putea interesa și:

Cât costă Lopifit

Bicicleta electrică Lopifit costă 2.895 de dolari. Este disponibilă în culorile negru, roșu, verde, albastru.

Urmărește-ne pe FACEBOOK

Știri similare