Încă o serie limitată Citroen My Ami Buggy ajunge pe piață în 2023

Autor: Cosmin Lixandru
serie limitată Citroen My Ami Buggy

Citroen aduce pe piață o nouă serie limitată la 1.000 de exemplare My Ami Buggy în 2023. Noua versiune în ediție limitată va fi foarte asemănătoare cu prima ediție, dar cu câteva caracteristici diferite față de actualul My Ami Buggy.

My Ami Buggy va fi disponibil clienților în primăvara anului 2023, în timp ce livrările vor începe în vara 2023.

Ami 100% ëlectric, My Ami Cargo and My Ami Buggy au totalizat 30.000 de unități vândute. Citroen Ami, model 100% electric de oraș, poate fi condus de tinerii de 16 ani cu permis de conducere B1.

My Ami Buggy este o versiune a cvadriciclului Ami. Modelul a fost vândut în întreaga lume, circulă deja pe insula Halki din Grecia, unde poliția și Garda de Coastă folosesc modelele electrice.

În mod similar, 7 modele Ami 100% electrice au fost adăugate flotei de vehicule folosite de poliția și echipele portuare ale insulei Maddalena din Italia pentru a promova mobilitatea electrică.

Specificații Citroen My Ami Buggy

Ami 100% electric are o baterie de 5,5 kWh care se reîncarcă în doar patru ore. Modelul are 8 CP, o autonomie de 75 km și o viteză maximă de 45 km/h.

Alături de versiunile My Ami Buggy, Ami 100% electric este disponibil într-o gamă de variante, My Ami Color (gri, portocaliu și alb), My Ami Pop, My Ami Tonic și My Ami Cargo pentru livrări pe ultimul kilometru.

Cu o sarcină utilă de până la 140 kg, o capacitate maximă de încărcare de 400 de litri și un diametru al cercului de virare de 7,20 m, My Ami Cargo este conceput pentru companiile care lucrează în orașe și zone urbane și este, de asemenea, disponibil doar prin intermediul platformei online.

Alternativă la scutere, biciclete, mopede

Ami este o alternativă la scutere, biciclete, mopede și la transportul public la costuri accesibile, ce oferă noi stiluri de viață, orientate către universul digital.

AMI poate găzdui în deplin confort 2 pasageri care călătoresc unul lângă altul într-un habitaclu închis și încălzit. Poate fi utilizat pe toate tipurile de drum, cu excepția autostrăzilor, având viteză maximă de 45 km/h.

V-ar putea interesa și:

Ne puteți scrie pe adresa team@ evmarket.ro.

Urmărește-ne pe Google NewsFacebookTwitter șLinkedIn

Știri similare