Nissan Concept 20-23 a fost dezvăluit la Londra

Autor: EVmarket Romania
Nissan 20 concept

Nissan Design Europe (NDE) a dezvăluit, cu ocazia sărbătoririi a 20 de ani de existență la Londra, un nou concept de mașină electrică numită Nissan Concept 20-23. Conceptul ne oferă o imagine despre cum ar arăta un Nissan Micra electric.

Dezvăluirea noului Concept 20-23 a avut loc pe o barjă plutitoare ancorată în afara centrului NDE, pe porțiunea Bazinului Paddington a canalului Grand Union, care este o parte cheie a peisajului unic din jurul complexului.

Cum a luat naștere proiectul Nissan Concept 20-23

Conceptul Nissan 20-23 a fost proiectat de o echipă formată din tinerii de la Nissan Design Europe. Aceștia au primit misiunea de a proiecta o mașină pe care și-ar dori să o conducă pe străzile orașului.

Acest concept reflectă atât lumea curselor online, cât și participarea Nissan la Formula E.

V-ar putea interesa și:

De asemenea, continuă o lungă tradiție Nissan de a aduce un model în lumea hatchback-urilor și a mașinilor de oraș.

Caroseria cu 3 uși a hatchback-ului Concept 20-23 prezintă elemente aerodinamice extreme în față și în spate, cu prize care direcționează fluxul de aer.Nissan 20-23 concept

Vopseaua gri exterioară are un finisaj texturat, dând impresia că provine dintr-o bucată de metal, reflectând mediul poluat în care a fost proiectată.

V-ar putea interesa și:

Numele Concept 20-23 semnifică cei 20 de ani ai centrului de design din Londra, precum și numărul tradițional 2 (ni) 3 (san) al companiei.

Urmărește-ne pe Google NewsFacebookTwitter șLinkedIn

Știri similare