WhatsApp anunţă implementarea funcției View Once

Autor: Dan Vache
A+A-
Reset
whatsapp actualizari View Once

WhatsApp anunţă lansarea funcţiei View Once prin care utilizatorii vor putea trimite fotografii şi videoclipuri ce vor dispărea după prima vizualizare.

Ce este View Once și cum funcționează

Funcţia View Once șterge automat din fereastra fotografiile şi videoclipurilor trimise după ce au fost văzute, spune Facebook.

Utilizatorii care au trimis mesajul foto / video prin WhatsApp View Once vor vedea daca acesta a fost vizualizat.

Noua funcție ar putea fi lansată pe piață pentru toată lumea la începutul lunii august. În prezent, este în curs de implementare.

Aceasta funcție de a trimite fotografii și video, care se șterg automat, după ce au fost vizualizate, a fost lansată cu mult timp în urmă de Snapchat.

V-ar putea interesa și:

Mark Zuckerberg va lansa o actualizare a aplicației WhatsApp, care oferă utilizatorilor posibilitatea de a-și folosi contul pe 4 dispozitive: telefoane, laptopuri sau tablete.

Zuckerberg asigura utilizatorii WhatsApp că, deși va putea fi folosită pe mai multe telefoane, aplicația va cripta in continuare conversațiile.

Actualizările vor fi testate într-o versiune beta într-o lună, maximum două.

Lipsa unei astfel de funcții a pus WhatsApp în spatele multor alte aplicații de chat, cum ar fi Telegram și propriul Messenger Facebook, care permit utilizatorilor să vadă și să trimită mesaje pe câte dispozitive doresc, acestea fiind sincronizate.

Pe lângă opțiunile multiple ale dispozitivului, funcțiile de „vizualizare doar o dată” și „modul dispariție” vor permite oamenilor să controleze mai bine mesajele lor. Utilizatorii vor putea trimite conținut care dispare odată ce este vizionat sau după un anumit timp, cum ar fi pe Snapchat.

V-ar putea interesa și:

Foto: antonbe from Pixabay

Ne puteți scrie pe adresa team@ evmarket.ro

Urmărește-ne pe Facebook și Instagram

Știri similare