Poli E-FEST, cea mai mare competiție de gaming din România

Autor: EVmarket Romania
jocuri video gaming, digitalizare, inteligenta artificiala, olx,

Începe Poli E-FEST – powered by Vodafone, cea mai mare competiție de gaming din România. Evenimentul conectează două generații și va crea oportunități fascinante pentru tinerii pasionați de industria jocurilor video.

EVmarket.ro, cel mai mare site auto de electromobilitate din România, este partener media cu Universitatea Politehnica București.

În perioada 26-30 aprilie 2024, POLITEHNICA București va deveni epicentrul pasiunii pentru gaming, găzduind cea de-a doua ediție a evenimentului Poli E-FEST – powered by Vodafone, cel mai mare campionat de jocuri video din țară.

Peste 1200 jucători și 5000 de vizitatori vor trăi experiența celei mai mari competiții de gaming din România, cu șansa de a câștiga premii în valoare de 22.000 euro, oferite de Vodafone Romania!

Oportunități fascinante pentru tinerii pasionați de gaming

POLI E-Fest va conecta două generații și va crea oportunități fascinante pentru tinerii pasionați de gaming. Într-o lume în care gaming-ul este din ce în ce mai prezent în viața cotidiană a oamenilor, cifrele ne arată o creștere continuă și impresionantă a acestei industrii.

Potrivit datelor statistice, industria jocurilor video a generat venituri globale de peste 150 miliarde de dolari în 2023, iar estimările arată că acestea vor crește în următorii ani.

POLI AutoFEST 2024 are loc pe 17-19 mai, la Politehnica București

Fie că publicul se va conecta pe Twitch sau va fi prezent fizic, cei 4 ambasadori ai jocurilor video vor fi alături de cei prezenți la eveniment pe tot parcursul lui.

Cu toate că gaming-ul este adesea privit ca o formă de divertisment pentru tineri, datele arată că există o diversitate surprinzătoare în rândul gamerilor.

Conform unui studiu realizat recent, vârsta medie a jucătorilor de jocuri video este de aproximativ 34 de ani, iar 45% dintre aceștia sunt femei. Aceste cifre contrazic stereotipurile și evidențiază faptul că gaming-ul este o activitate inclusivă și apreciată în toate categoriile de vârstă și gen.

Cu patru ambasadori, gameri cu experiență din România, dar și cu un program amplu care include competiții precum League of Legends, FC2024, Counter Strike 2 și Brawl Stars, Poli E-FEST – powered by Vodafone se anunță a fi un eveniment memorabil și plin de adrenalină.

Evenimentul Poli E-FEST are loc între 26-30 aprilie 2024. 

Urmărește-ne pe FacebookTwitter și LinkedIn

Știri similare