Primele detalii despre noul Hyundai Tucson N Line

Autor: EVmarket Romania
Tucson N Line

Hyundai Tucson N Line îmbină designul futurist, tehnologiile avansate pentru confort și pentru siguranță ale versiunii standard cu dinamismul specific liniei N.

În comparație cu varianta clasică, Hyundai Tucson N Line dispune de o serie de elemente distinctive, inclusiv de o paletă dedicată de culori, care evidențiază caracterul sportiv, impunător.

Linia N – care are ca sursa de inspirație divizia de performanță Hyundai N – a fost special concepută pentru clienții care doresc să se bucure de o experiență mai dinamică de condus. După i10, i20, i30 (hatchback, wagon și fastback) și Kona, Tucson devine cel de-al șaptelea model al gamei din Europa care dispune de acest nivel de echipare.

Noul Tucson, care se află la cea de-a patra generație, integrează noua direcție stilistică Hyundai „Sensuous Sportiness”.

În comparație cu predecesorul, caroseria noului Tucson este mai mare și mai amplă. Capota alungită, consolele scurte și ampatamentul întins conferă autovehiculului un aspect progresist, păstrând totodată caracterul impunător. Modelul integrează limbajul de design Hyundai „Sensuous Sportiness”, care se remarcă prin armonia dintre patru elemente fundamentale: proporție, arhitectură, stil și tehnologie.

Exteriorul Tucson a fost proiectat pentru a exprima ceea ce designerii Hyundai denumesc „Parametric Dynamics”, un stil care folosește linii, fațete, unghiuri și forme, pentru a adaugă un aer futurist noului model.

Specificații mașini electrice Hyundai

Noua temă de design – „Parametric Dynamics” – este evidențiată de luminile de zi (DRL), perfect integrate în grila frontală. Finisajul cromat al grilei se metamorfozează în forme asemănătoare pietrelor prețioase.

În partea din spate, luminile parametrice integrate continuă aceeași temă de design. De asemenea, bara prezintă detalii de tip parametric cu efect tridimensional, combinate cu elemente sportive. Tucson este primul model Hyundai care dispune de ștergătoare de spate ascunse, plasate sub spoiler.

V-ar putea interesa și:

Ne puteți scrie pe adresa team@ evmarket.ro.

Urmărește-ne pe FACEBOOK