Recall Jeep în România: rechemări service

Autor: EVmarket Romania
A+A-
Reset
recall jepp

Recall Jeep în România: Compania recheamă în service anul acesta mai multe modele de mașini pentru defecțiuni. Intervenția este efectuată gratuit, toate costurile fiind acoperite integral de către fabrică. Proprietarii mașinilor Jeep afectate de rechemări în service vor fi anunțați prin intermediul unor scrisori pentru a se programa la o unitate de service.

Cei care nu sunt primul proprietar, au cumpărat mașina din străinătate, pot suna la un dealer pentru a verifica dacă există un recall Jeep pentru modelul lor. Operațiunea este gratuită și pentru aceștia. Anul acesta, Jeep a făcut două recall-uri.

RECALL Jeep: Actualizare unitate control motor

Lucrările necesare vor dura o oră.

Autovehiculele rechemate în service de Auto Italia Impex sunt modelul: Jeep Grand Cherokee, an 2011-2015, echipate cu motor diesel 3.0 litri. Țara de origine: SUA

V-ar putea interesa și:

Actualizarea software-ului unității de control a motorului pentru a îmbunătății performanța de emisie în condiții reale de conducere.

Pe un anumit număr de vehicule se dorește să se instaleze un software actualizat al unității de control a motorului pentru a îmbunătății performanța de emisie în condiții reale de conducere. FCA va repara vehiculele cât mai repede posibil, fără nicio taxă (piese și manoperă). Pentru a face acest lucru, unitatea service va reprograma unitatea de control a motorului cu ultima versiune valabilă. Intervenția va dura aproximativ 30 de minute. Totuși, este posibil să fie necesar un timp suplimentar în funcție de programul unității service. Se recomandă să se stabilească o programare cu unitatea service pentru a diminua timpul de așteptare.

Numărul autovehiculelor Jeep Grand Cherokee model 2011-2015, vândute în România, vizate de operațiune este de 546 unități.

RECALL: Cablaj coloană direcție

Lucrările necesare vor dura o oră.

Autovehiculele rechemate în service sunt modelul: Jeep Wrangler, an 2019 – 2020. Țara de origine: SUA

V-ar putea interesa și:

Va fi montat un suport de fixare a cablajului și repararea firelor care sunt deteriorate. Este posibil ca în anumite cazuri cablajul modulului de blocare electronică a direcției să intre în contact cu arborele coloanei de direcție. Această condiție poate cauza abraziunea cablajului și, în timp, poate distruge firele. Dacă anumite fire se deteriorează, aceasta poate duce la pierderea puterii mortice și/sau asistența la direcție. Pierderea puterii motrice sau asistenței la direcție poate crește riscul unui accident fără niciun avertisment prealabil.

Numărul autovehiculelor Jeep Wrangler model 2019 – 2020, vândute în România, vizate de operațiune este de 218 unități.

Ne puteți scrie pe adresa team@ evmarket.ro.

Urmărește-ne pe Google NewsFacebookTwitter șLinkedIn

Știri similare