Auto Italia lansează un magazin online

Autor: Dan Vache
Fiat 500

Auto Italia deschide începând cu luna octombrie un magazin online de piese de schimb auto, accesorii de origine și merchandising. Magazinul este destinat pentru brandurile Fiat, Fiat Professional, Jeep, Alfa Romeo şi Abarth.

Accesibil pe moparstore.autoitalia.ro, noul magazin online Auto Italia este un suport atât pentru cei care frecventează rețeaua autorizată, cât și pentru cei care au ales altă variantă de întreținere și reparații, dar care îşi doresc garanția păstrării în timp a performanțelor, a manevrabilităţii și a nivelului de confort al autovehiculului.

Magazinul Auto Italia este un nou instrument lansat de către importatorul oficial al Fiat Chrysler Automobile în România, în lupta pentru combaterea pieselor contrafăcute.care abundă piața auto locală și care au influenţe nefaste asupra siguranţei în trafic.

Comerțul electronic: România, cea mai mare creștere din UE

Aceste piese au, în majoritatea cazurilor, o tehnologie de fabricaţie neomologată de constructorul automobilului,.folosesc în procesul de producție materiale de calitate inferioară celor originale,.dar pot fi comercializate în ambalaje copiate identic cu cele ale piesei de origine. Piesele contrafăcute pot ceda după doar câţiva kilometri de rulare, iar ruperea unui pivot,.a unei fuzete sau chiar a unei simple garnituri din cauciuc din angrenajul de frânare, duc uneori la accidente de circulaţie cu urmări deosebit de grave.

Fiat va lansa 500 3 + 1, hatchback electric cu trei uși

Magazinul se adresează atât proprietarilor autovehiculelor, cât și reparatorilor independenți ai mărcilor din portofoliul Auto Italia și.facilitează acestora identificarea rapidă a produselor dorite prin selectarea motorizării și a modelului deținut, sau prin accesarea mărcii și a categoriei de produse.

Beneficii aduse de magazinul online Auto Italia

  • Siguranţa calității pieselor provenite prin import direct de la producător, livrate cu certificat de calitate și garanție. Totodată pentru anumite categorii de produse, utilizatorii pot consulta instrucțiunile de montaj,.înainte de achiziționarea produsului, în cadrul rubricii „Date Tehnice”.
  • Precizie în identificarea produsului dorit (de către specialiștii Auto Italia la solicitarea de consiliere) direct în.Eper, programul producătorului Fiat Chrysler Automobile,.util pentru cei care nu mai frecventează rețeaua autorizată, mai ales în cazul schimbărilor de cod produs.
  • Consiliere specializată din partea profesioniştilor cu peste 27 de ani de experienţă în mărcile din portofoliul.propriu, care sunt la curent și cu toate tehnologiile și modificările impuse de constructor.
  • Securizarea costurilor corecte prin achiziționarea produselor direct de la reprezentantul oficial al producătorului,.fără adaosurile suplimentare impuse de distribuitori .
  • Economie de timp prin acces la absolut toate piesele componente ale autovehiculelor, magazinul fiind conectat la depozitele Fiat Chrysler Automobile. Clientul primește un termen de livrare real și nu mai este nevoit să verifice disponibilităţile.la diverşi alți furnizori (magazine, service-uri independente, alte site-uri de vânzări online).

Ce mașini nu vor mai avea motoare DIESEL

Echipa After Sales AutoItalia este în permanenţă în cautare de soluţii pentru toţi posesorii autovehiculelor mărcilor din portofoliu,.iar lansarea acestui magazin demonstrează încă o dată grija noastră pentru păstrarea nealterată, pe termen cât mai lung, a valorii de prim montaj a autovehicului.

Urmărește-ne pe Google NewsFacebookTwitter și LinkedIn

Știri similare