Recall Jaguar în România: rechemări 2020

Autor: EVmarket Romania
A+A-
Reset
recall jaguar

Recall Jaguar în România: Compania recheamă în service anul acesta mai multe modele de mașini pentru defecțiuni. Intervenția este efectuată gratuit, toate costurile fiind acoperite integral de către fabrică. Proprietarii mașinilor Jaguar afectate de rechemări în service vor fi anunțați prin intermediul unor scrisori pentru a se programa la o unitate de service.

Cei care nu sunt primul proprietar, au cumpărat mașina din străinătate, pot suna la un dealer pentru a verifica dacă există un recall Jaguar pentru modelul lor. Operațiunea este gratuită și pentru aceștia. Anul acesta, Jaguar a făcut două recall-uri.

RECALL Jaguar: Upgrade sistem motor 

Lucrarea va fi efectuată cât mai rapid și mai eficient posibil. După efectuarea unei programări dealerul va putea estima durata intervenției.

Autovehiculele Jaguar rechemate în service sunt modelele: Jaguar XF si Jaguar XE, an 2016-2018. Ţara de origine: Marea Britanie.

V-ar putea interesa și:

Jaguar Land Rover a constatat o situaţie conform căreia este necesară efectuarea unui upgrade la sistemul motorului. A fost identificată o diferență a nivelului de emisii de CO2, mai mare decât valoarea estimată, în funcție de performanța motorului. În cadrul verificării tehnice detaliate, s-a stabilit împreună cu organismul de omologare că trebuie luate măsuri în vederea eliminării acestei variații. Nu există probleme privind siguranța autovehiculelor, upgrade-ul este implementat pentru a ne asigura că sistemul motorului funcționează conform așteptărilor. În acest sens, Jaguar Land Rover colaborează cu organismele de omologare și a căzut de acord că această măsură este corespunzătoare și soluționează integral aspectul variațiilor emisiilor de CO2.

Numărul autovehiculelor vândute în România, afectate de campanie: 15 Jaguar XF, an model 2016-2017.

RECALL: Nivel ridicat al emisiilor de zgomote statice

Lucrarea va fi efectuată cât mai rapid și mai eficient posibil. După efectuarea unei programări dealerul va putea estima durata intervenției.

Autovehicule rechemate în service: Jaguar F-Type, an 2019-2020. Ţara de origine: Marea Britanie

V-ar putea interesa și:

Jaguar Land Rover a constatat o situaţie conform căreia este necesară efectuarea unui upgrade la sistemul motorului. S-a constatat că, la câteva autovehicule Jaguar modelele 2019 și 2020 F-TYPE V6 3.0 L/S pe benzină, nivelul emisiilor de zgomote statice depășește limita maximă admisă a decibelilor.

Urmărește-ne pe Facebook

Știri similare