SAIC Motor și Castrol vor dezvolta un nou lubrifiant, pentru modelele MG

Autor: EVmarket Romania
MG3

SAIC Motor, compania mamă a MG, și Castrol vor dezvolta un nou lubrifiant, destinat clienților MG din Europa Centrală și de Est (CEE). Acordul include lansarea în Europa Centrală și Europa de Est a noului produs Castrol MG.

Castrol EDGE 0W20 C5 este recomandat de MG. Produsul va fi disponibil pentru posesorii de mașini pentru prima dată în Ungaria, România, Polonia, Cehia, Grecia, Slovacia și Croația.

Produsul creat în colaborare reunește expertiza Castrol în lubrifianți de peste 125 de ani și eforturile de pionierat în mobilitate ale MG.

MG recomandă Castrol pentru toate nevoile legate de lubrifianți, de la motoarele tradiționale cu combustie internă la vehiculele cu baterii electrice, și pentru produsele auxiliare destinate acestor piețe.

Castrol

Castrol

V-ar putea interesa și:

Castrol se concentrează asupra sustenabilității prin strategia sa PATH360, care își propune să reducă deșeurile, emisiile de carbon și să îmbunătățească viața oamenilor.

Castrol face parte din bp Group și servește clienți și consumatori din sectoarele auto, maritim, industrial și energetic.

MG a intrat pe piața din România în noiembrie 2023 prin compania Quantum Auto Max. MG este un brand auto britanic fondat în anii 1920, preluat de chinezii de la SAIC Motor Corporation în 2007.

Brandul auto MG a revenit pe piața din Europa în 2021, cu SUV-urile MG ZS EV (electric) și MG EHS (plug-in hybrid), fiind disponibil în Marea Britanie, Germania, Franța, Italia, Spania, Norvegia, Suedia, Danemarca, Țările de Jos, Belgia și Luxemburg.

În 2023, chinezii au lansat pe piața germană și hatchback-ul electric MG4, care costă 32.000 de euro cu TVA cu bateria de 51 kWH și 36.000 de euro cu bateria de 64 kWh. În 2024, chinezii vor lansa și decapotabila electrică MG Cyberster.

Urmărește-ne pe FacebookTwitter și LinkedIn

Știri similare