Samsung Galaxy AI va traduce convorbirile prin AI Live Translate Call

Autor: EVmarket Romania
Samsung Galaxy AI

Samsung Galaxy a ajutat la democratizarea accesului la internet și a transformat camerele într-un instrument de comunicare fără de care nu putem trăi. Chiar dacă toți ochii sunt ațintiți asupra inteligenței artificiale, unele dintre cele mai bune beneficii ale sale nu au ajuns încă la tehnologia mobilă. Samsung este pe cale să schimbe asta cu Galaxy AI, pe care-l numește Gauss, care va traduce convorbirile începând din 2024.

Galaxy AI este o experiență cuprinzătoare de inteligență artificială mobilă, alimentată atât de inteligența artificială pe dispozitiv dezvoltată de Samsung, cât și de inteligența artificială bazată pe cloud, activată de colaborările cu lideri ai industriei.

Samsung AI este compus din:

  • Samsung Gauss Language este un model lingvistic, care, la fel ca ChatGPT, înţelege mai multe limbi şi răspunde la întrebări. Poate scrie mesaje, poate traduce și poate face rezumate.
  • Gauss Code ajută programatorii să scrie coduri.
  • Samsung Gauss Image generează imagini la comandă.

Samsung Galaxy AI va traduce convorbirile pe telefoanele S24 prin AI Live Translate Call

AI Live Translate Call va oferi în curând utilizatorilor de telefoane Galaxy S24 un traducător personal oricând au nevoie de el deoarece este integrat în funcția nativă de apel.

V-ar putea interesa și

Traducerile audio și text vor apărea în timp real, făcând apelul cu cineva care vorbește o altă limbă foarte simplu.

„Tehnologia mobilă permite conexiunea, productivitatea, creativitatea și multe alte lucruri pentru oamenii din întreaga lume. Acum, inteligența artificială mobilă va schimba pentru totdeauna modul în care folosim telefoanele noastre”, a declarat Wonjoon Choi, EVP și șeful departamentului de cercetare și dezvoltare.

Apelarea unei persoane care vorbește altă limbă va fi la fel de simplă ca și activarea subtitrărilor la un film sau serial.

V-ar putea interesa și

Urmărește-ne pe Google NewsFacebookTwitter șLinkedIn