Cât costă o pereche de ochelari cu head-up display

Autor: Andreea Gutu
ochelari BMW cu head-up display

BMW are la vânzare ochelari cu head-up display, care proiectează în câmpul vizual al pilotului toate datele relevante, cum ar fi navigația, viteza sau treapta de viteză.

Ochelarii BMW Motorrad ConnectedRide pot fi conectați prin Bluetooth şi aplicație la smartphone-ul pilotului. Proiecția poate fi poziționată, iar setările pot fi selectate înainte de călătorie, dar şi în timpul acesteia prin intermediul multicontrolerului de pe ghidonul motocicletei.

Cât costă o pereche de ochelari cu head-up display

BMW are la vânzare ochelarii cu head-up display Motorrad ConnectedRide la un preț de 690 de euro.

Designul ochelarilor inteligenţi şi al displayului a fost adaptat pentru a răspunde nevoilor speciale ale motocicliştilor. În plus, ochelarii inteligenţi BMW Motorrad ConnectedRide pot fi adaptați pentru a se potrivi cu numeroase căşti şi forme ale feţei.

Acest lucru face ca ochelarii inteligenți să fie confortabil de purtat chiar şi în călătorii lungi de o zi. Bateria litiu-ion permite până la 10 ore de funcționare.

 

ochelari cu head-up display bmw

BMW Motorrad furnizează şi două seturi de lentile certificate UVA/UVB împreună o ramă. Un set de lentile este 85% transparent şi poate fi folosit în special pentru căştile cu parasolare integrate.

Celălalt set are lentilele colorate, transformând ochelarii inteligenţi într-o pereche perfectă de ochelari de soare.

Pentru piloţii care poartă ochelari, lentilele pot fi şlefuite şi ajustate la acuitatea vizuală necesară (până la maximum patru dioptrii) de către un optician folosind un adaptor RX. Pentru cei care poartă lentile de contact, ochelarii inteligenţi pot fi folosiţi în mod normal. De asemenea, seturile includ un etui pentru ochelari şi un cablu de încărcare USB.

 Specificații ochelari cu head-up display

 • Mărimi (M + L) disponibile cu diferite tampoane pentru nas. M pentru distanţa intrapupilară de 53-67 mm, L pentru 59-73 mm.
 • Două seturi de lentile (1x lentilă colorată şi 1x lentilă transparentă 85%), senzor de lumină integrat, filtru UVA/UVB certificat.
 • Adaptor RX pentru ajustarea lentilelor la acuitatea vizuală necesară (până la maximum patru dioptrii) de către un optician.
 • Poate fi conectat la un smartphone şi la aplicaţia BMW Motorrad Connected prin Bluetooth.
 • Transfer de date GPS în timp real de la aplicaţie la ochelari inteligenţi.
 • Funcţie Head-Up pentru navigare cu afişaj individual.
 • Afişarea vitezei, a limitei de viteză, a treptei de viteză şi a navigaţiei (afişare cu săgeţi reduse sau navigare detaliată cu nume de străzi, intersecţii şi direcţii precise).
 • Senzor de lumină integrat şi modul optic integrat pentru transferul în siguranţă al datelor şi afişarea în siguranţă a datelor în partea din stânga sus a lentilei din dreapta.
 • Bateria litiu-ion oferă până la zece ore de funcţionare.
 • Cablu de încărcare USB.
 • Interval de temperatură de funcţionare -10° până la +50°C.
 • Culoare: Antracit.

V-ar putea interesa și:

Urmărește-ne pe Google NewsFacebookTwitter șLinkedIn