ADESA se extinde. Licitații auto în încă o țară europeană

Autor: Andreea Gutu
Renault Zoe, Adesa,

ADESA a semnat recent un acord de parteneriat cu KED Finland, o companie lider în domeniul consultanței auto din Finlanda, pentru a intra pe piața nordică. KED Finlanda a acumulat o vastă experiență regională, care va fi contribuția sa în cadrul acestui parteneriat.

De ce ADESA se extinde în țările nordice?

„Nordul este o nouă frontieră interesantă pentru ADESA. Este o regiune diferită, cu gusturi diferite. Iar beneficiile pe care le obținem depășesc simpla extindere a bazei noastre de clienți. Și nu trebuie să uităm că intrăm și pe o piață nouă, care le va fi de ajutor clienților existenți,” a declarat Mike Arts, director de vânzări și marketing ADESA.

Firma de licitații auto ii va ajuta pe vânzători să vândă diferite tipuri de vehicule. Deoarece gusturile și cerințele pentru vânzarea de mașini diferă de la o țară la alta, atunci când au acces la piețe internaționale, clienții europeni pot vinde vehicule pentru care nu există cerere în țările lor.

De exemplu, în țările nordice vehiculele electrice sunt mai căutate decât în alte regiuni. Clienții din țările nordice sunt foarte interesați și de SUV-uri.

„Intrând pe această piață, nu numai că le oferim clienților noștri din țările nordice mașinile pe care și le doresc, dar creăm și noi canale pentru vânzările internaționale și obținem noi cumpărători pentru clienții noștri fideli din zonele din sud. Toată lumea câștigă”, a mai spus Mike Arts.

V-ar putea interesa și:

Parteneriat cu KED Finland

„Atunci când te aventurezi în locuri noi, este de preferat să ai un ghid. Acesta este unul dintre motivele pentru care am încheiat un parteneriat cu KED Finland pentru țările nordice și baltice. KED Finland știe care sunt nevoile clienților din țările nordice și cum să ne ajute să venim în întâmpinarea lor. Experiența și expertiza lor înseamnă că sunt pregătiți să ne ajute să ne desfășurăm activitatea în această nouă regiune, să descoperim noi clienți, să ne stabilim o prezență în țările nordice și să ne creștem vânzările în această regiune.

Pe măsură ce parteneriatul nostru avansează, KED Finland va prelua rolul de reprezentant oficial al ADESA în Finlanda. Compania se va ocupa de clienții noștri finlandezi, activitatea noastră internațională având astfel o interfață locală, facilitând comunicarea și desfășurarea tranzacțiilor. În cadrul noii echipe vom folosi platforma unică ADESA pentru a deservi o nouă bază de clienți și pentru a facilita tranziția sectorului comercial auto din țările nordice la era digitală”, mai spun oficialii companiei.

Alte site-uri de licitații mașini sunt Copart.de, Bca.com, Autorola.eu.

Ne puteți scrie pe adresa team@ evmarket.ro.

Urmărește-ne pe Google NewsFacebookTwitter șLinkedIn

Știri similare