Honda a lansat brandul Ye dedicat mașinilor electrice

Autor: Cristian Gubandru
Honda YE S7

Honda a lansat brandul Ye dedicat mașinilor electrice, care va fi disponibil prima dată pe piața chineză. Noile modele Honda, crossoverele Ye P7 și Ye S7, sunt programate să fie puse în vânzare la sfârșitul anului 2024. Pe lista de lansări este și un model GT (Grand Tourer), care va ajunge pe piață la finalul anului 2025.

Honda intenționează să lanseze un total de șase modele din seria Ye în China până în 2027.

Cele trei modele vor fi expuse la cea de-a 18-a Expoziție Internațională de Automobile de la Beijing (Auto China 2024) care va avea loc la sfârșitul acestei luni la Beijing, China.

Noua serie a fost denumită cu litera chineză „烨” care înseamnă „strălucește genial”, reprezentând dorința Honda de a permite tuturor celor care conduc modelele din seria Ye să-și dezlănțuie pasiunile cele mai profunde prin bucuria de a conduce.

Pentru a reprezenta hotărârea Honda de a urmări în mod continuu noi provocări și progrese, noile modele Ye vor purta noul „H” conceput exclusiv pentru modelele EV de următoare generație Honda.

Honda Ye P7 și Ye S7

Honda YE P7

Honda YE P7

Noile Ye P7 și Ye S7, primele modele din seria Ye, au fost dezvoltate pe o nouă platformă EV și vor fi disponibile în două variante: cu un singur motor, cu tracțiune spate și cu două motoare, cu tracțiune integrală.

În interiorul vehiculului, o cabină spațioasă le permite atât ocupanților de pe scaunele din față, cât și celor din spate să se bucure de o călătorie confortabilă.

Honda și-a stabilit un obiectiv global de a realiza neutralitatea carbonului pentru toate produsele și activitățile corporative pe care le implică până în 2050. În acest scop, începând cu introducerea modelelor e:NS1 și e:NP1 în 2022, Honda intenționează să introducă 10 modele de vehicule electrice în China până în 2027.

Compania vrea ca vehiculele electrice să reprezinte 100% din vânzările sale de automobile în China până în 2035.

Sursa: global.Honda

Urmărește-ne pe Google NewsFacebookTwitter și LinkedIn

Știri similare