Slovenia va avea o mașină electrică cu 2500 CP – Tushek Aeon

Autor: EVmarket Romania
Tushek Aeon hypercar

Compania slovenă Tushek dezvăluie o nouă mașină electrică rapidă. Denumit Tushek Aeon, modelul este un hypercar disponibil atât electric, cât și plug-in hybrid.

Slovenii spun că noul model electric Tushek Aeon dispune de o tehnologie care îl diferențiază de restul automobilelor electrice prin raportul putere-greutate fără precedent.

Versiuni Tushek Aeon

Tushek Aeon este disponibil în două versiuni:

  • Aeon V8 Plug-In Hybrid 4wd cu 1930 CP la o greutate de numai 1480 kg și oferă un raport putere/greutate de 1,3:1.
  • Aeon electric atinge un raport putere-greutate impresionant de 1,7:1. Cu peste 2500 CP și cântărind puțin sub 1600 kg, este simbolul performanței și progresului tehnologic în mașinile electrice.

Foto: Tushek

Alți factori de performanță, cum ar fi „aerodinamica revoluționară” a lui Aeon și specificațiile, vor fi dezvăluiți în săptămânile următoare.

VIDEO: Testul elanului cu sedanul electric Byd Han

„Fiecare vehicul Aeon este adaptat individual proprietarului său. Conceptul nostru de lansare permite clienților să personalizeze complet interiorul vehiculului. Acest lucru ne diferențiază de alți producători din întreaga lume și ne asigură că fiecare vehicul este cu adevărat unic”, spune Aljoša Tušek, CEO și fondator Tushek.

V-ar putea interesa și:

Ambele modele, electrice și hibride, sunt produse în ediții exclusive, limitate și dispun de sistemul de propulsie TDED de ultimă generație. Fiecare componentă a fost proiectată cu precizie pentru a garanta cele mai înalte niveluri de satisfacție.

Nu este prima încercare a companiei de a crea o mașină rapidă, aceasta a fabricat și vândut anterior modelul TS 900 cu 937 CP, care putea atinge 100 km/h în doar 2,7 secunde.

Compania slovenă a fost fondată de fostul pilot de mașini de curse Aljoša Tušek.

Urmărește-ne pe Google NewsFacebookTwitter șLinkedIn