Recall Hyundai Tucson NX4e (HEV, MHEV) și Santa Fe HEV

Autor: Andreea Gutu
Hyundai Tucson 2021

Hyundai Auto România recheamă în service 163 de autoturisme Hyundai Tucson NX4e (HEV si MHEV), Santa Fe TM PE și Santa Fe TM PE (HEV), fabricate în Korea, pentru o posibilă defecțiune a siguranței eCall și verificare a seriei de șasiu.

Unele autovehicule cu navigație Hyundai Tucson NX4e și Santa Fe TM PE (noua generație) pot avea înregistrată eronat seria de șasiu în unitatea eCall (VIN: 00000000000000000).

Vor fi trimise scrisori personalizate de informare tuturor utilizatorilor de autovehicule Hyundai Tucson NX4e și Santa Fe TM PE afectate de această campanie de rechemare cu indicația de a se prezenta la cel mai apropiat atelier din rețeaua Hyundai Auto România.

V-ar putea interesa și:

Scopul acțiunii: verificare siguranță eCall și serie de sasiu.

Durata aproximativă a intervenției este de 0.2 ore.

Numărul total autovehicule afectate de campania de rechemare este de 163 de autoturisme Hyundai Tucson NX4e (HEV si MHEV), Santa Fe TM PE și Santa Fe TM PE (HEV). Seriile de sașiu (VIN), ale autovehiculelor ce fac parte din campanie le găsiți pe aici, pagina 4/5 (TMAJE81BHMJ000572, …).

V-ar putea interesa și:

Compania a rechemat în service în 2020 mai multe modele de mașini pentru defecțiuni. Intervenția este efectuată gratuit, toate costurile fiind acoperite integral de către fabrică. Proprietarii mașinilor Hyundai afectate de rechemări în service vor fi anunțați prin intermediul unor scrisori pentru a se programa la o unitate de service.

Urmărește-ne pe FacebookTwitter și LinkedIn