Hyundai recheamă în service 400 de mașini Hyundai i20

Autor: Dan Vache
A+A-
Reset

Hyundai Auto România face un recall pentru 402 autoturisme Hyundai i20 (PB), fabricate în India, pentru o posibilă funcționare deficitară a prizei de curent atunci când utilizează în mod continuu kit-ul de pană.

Vor fi trimise scrisori personalizate de informare tuturor utilizatorilor de autovehicule Hyundai i20, afectate de această Campanie de Rechemare și pentru care se dețin date de contact corecte și complete (min: nume, adresa) cu indicația de a se prezenta la cel mai apropiat Atelier Hyundai din Rețeaua autorizată Hyundai Auto România.

V-ar putea interesa și:

„Unele autovehicule ar putea avea o funcționare deficitară a prizei de curent atunci când utilizează în mod continuu kit-ul de pană”, spune compania.

Scopul acțiunii: Instalare cablu extensie a kit-ului de pană. Operațiunea nu presupune costuri din partea clienților.

Durata aproximativă a intervenției este de 0.2 ore.

Seriile de sașiu (VIN), ale autovehiculelor Hyundai i20 ce fac parte din campanie le găsiți aici (pagina 4/11, MALBC51BP8M000117, etc).

V-ar putea interesa și:

Hyundai Auto România a lansat, la final de decembrie, o nouă campanie de rechemări în service pentru 360 de autoturisme Kona (OS EV și HEV). Operațiunea constă în actualizarea softului ESP în vederea îmbunătățirii acestuia. Softul ESP gestionează aprinderea în bord a martorului sistemului integrat de frână electrică IEB (Integrated Electronic Brake).

Compania a rechemat în service în 2020 mai multe modele de mașini pentru defecțiuni. Intervenția este efectuată gratuit, toate costurile fiind acoperite integral de către fabrică. Proprietarii mașinilor Hyundai afectate de rechemări în service vor fi anunțați prin intermediul unor scrisori pentru a se programa la o unitate de service.

Foto: Hyundai

Ne puteți scrie pe adresa team@ evmarket.ro

Urmărește-ne pe Facebook și Instagram

Știri similare