Cum vrea Lime să atragă clienți pentru trotinetele electrice

Autor: Cristian Gubandru
A+A-
Reset
Lime, trotinete electrice

Compania americană de micro mobilitate Lime, care este prezentă și în România cu servicii de transport urban cu trotinete electrice de închiriat, a demarat o campanie într-o capitală europeană pentru a atrage mai mulți clienți către transportul eco.

Firma de mobilitate partajată Lime va oferi sesiuni gratuite de training pentru londonezi pentru a merge cu trotinete electrice și biciclete electrice. Sesiunile de instruire vor fi realizate de instructori formați de Bikeworks, o organizație non-profit, și vor avea loc în toate cartierele din Londra.

Sesiunile de formare vor dura aproximativ două ore și vor acoperi o serie de noțiuni generale, dar și cursuri pentru a merge pe trotinete electrice sau biciclete electrice. O persoană poate rezerva două sesiuni.

Lime va furniza bicicletele electrice și scuterele electrice pentru training, iar toți participanții, cu vârsta peste 18 ani, vor primi gratuit o cască și coduri promoționale pentru o serie de plimbări gratuite cu Lime.

Prima sesiune va fi pentru cei care vor să meargă pe biciclete electrice și va avea loc la London Fields și Hackney Downs pe 25 februarie. Sesiunile de training pentru persoanele care vor să meargă pe trotinete electrice (e-scutere) vor începe în martie.

Cei care vor să meargă cu trotinete Lime în Londra au nevoie de permis de conducere valabil

Pentru a respecta legile în vigoare, toți participanții la probele de trotinete electrice trebuie să aibă 18 ani sau peste și să dețină un permis de conducere valabil.

Autoritățile din Londra cer ca orice conducător de trotinetă electrică să dețină un permis de conducere valabil pentru categoria Q. Un permis auto categoriile AM, A sau B includ dreptul pentru categoria Q. Dacă aveți una dintre aceste licențe, puteți utiliza o trotinetă electrică.

V-ar putea interesa și:

Lime este unul dintre cei trei operatori care oferă trotinete electrice de închiriat la Londra și biciclete electrice fără andocare în mai multe cartiere ale capitalei Marii Britanii.

Urmărește-ne pe Google NewsFacebookTwitter șLinkedIn

Știri similare