Un nou showroom Renault a fost deschis în București

Autor: EVmarket Romania
A+A-
Reset
Renault Union Motors showroom Renault

Publicat pe: 3 nov. 2021  / Un nou showroom Renault a fost deschis în București pe Șos. București – Ploiești, nr 145, în urma parteneriatului cu Sixt Group Romania. 

Noul showroom Renault va avea un trafic zilnic estimat de 100 de clienți.

„Suntem foarte încântați de această nouă reprezentanță Renault. (..) Sunt absolut convins că noul parteneriat este un pas strategic pentru evoluția viitoare a grupului Sixt în România,” a declarat Tal Lahav, CEO Sixt Group Romania.

Noul showroom Renault Union Motors are o suprafață totală de 27.000 metri patrati. Aici clienții vor găsi oferte financiare, inclusiv servicii speciale de leasing adresate atât persoanelor fizice cât și companiilor și terminând cu beneficiile post-vânzare (asigurare, întreținere și alte servicii auto).

V-ar putea interesa și:

„Union Motors va fi cu siguranță unul dintre partenerii de drum lung, alături de care ne va face plăcere să propunem clienților noștri cele mai bune soluții de mobilitate,” a spus Cecilia Tudor, Managing Director Renault Cluster SEE.

Sixt Group Romania oferă servicii integrate în același loc: leasing operațional, rent a car, vânzare de mașini rulate, vânzare de mașini noi și rulate marca Renault, service auto, unul dintre cele mai mari din România, autorizat Renault, Dacia și multibrand.

V-ar putea interesa și:

Foto: Sixt Group Romania

Ne puteți scrie pe adresa team@ evmarket.ro.

Urmărește-ne pe Google NewsFacebookTwitter șLinkedIn

Știri similare