Dacia a înregistrat vânzări record pe platforma de e-commerce

Autor: Dan Vache
A+A-
Reset
vanzari online dacia e-commerce

Dacia a vândut peste 600 de vehicule prin intermediul platformei de e-commerce în luna octombrie. Este cea mai bună performanță lunară de la crearea platformei, în urmă cu patru ani.

Numărul clienților care au cumpărat online un vehicul Dacia a depășit 4.000 anul acesta, aproape dublu față de numărul celor care au achiziționat mașini pe platforma de e-commerce în primele zece luni ale anului trecut.

Rezultatul înregistrat online anul acesta este totodată mai mare cu 65% față de cele 2.477 de vehicule vândute prin intermediul platformei de e-commerce în întregul an 2021.

Cele mai mari vânzări Dacia pe platforma de e-commerce

Județele în care s-au înregistrat cele mai mari vânzări online sunt București/Ilfov, Cluj și Prahova.

Lansată în luna august 2018, platforma de vânzări online Dacia include modelele gamei aflate în stoc, la prețuri promoționale.

Cât valorează mașina ta second-hand la un dealer Dacia – Renault

Procedura de achiziție în vânzările online este intuitivă și rapidă, fără a necesita cunoștințe deosebite de utilizare a unor aplicații sau programe speciale. Fiecare client poate consulta ofertele disponibile pe site-uri cu ajutorul mai multor filtre de selecție (model, preț, culoare, tip combustibil, transmisie, capacitate cilindrică).  Apoi își pot rezerva autoturismul disponibil în platformă, achitând o taxă de 500 de euro (TVA inclus).

V-ar putea interesa și:

Plata se efectuează cu card bancar de credit sau debit, prin intermediul unui procesator securizat de plăți. Taxa de rezervare se transformă în avans la momentul confirmării comenzii.

Livrarea vehiculului se poate face atât la showroom cât și la adresa de domiciliu, în funcție de disponibilitatea serviciului.

Ne puteți scrie pe adresa team@ evmarket.ro.

Urmărește-ne pe Google NewsFacebookTwitter șLinkedIn

Știri similare