Prețuri Dacia Logan și Sandero Stepway în România

Autor: EVmarket Romania
Dacia Logan III, recall dacia

Mașinile românești Dacia Logan și Sandero Stepway costă în 2023 peste 14.000 de euro cu TVA. Ofertele prin Rabla sunt de la 12.000 euro pentru Sandero Stepway Essential Eco-G și 12.450 de euro pentru Logan Prestige Eco-G.

Cea de-a treia generație Dacia Logan și Sandero Stepway a ajuns pe piață la finalul anului 2020. La acea vreme avea și un motor pe benzină de 65 CP.

Logan și Sandero Stepway sunt disponibile cu două motorizări: 90 CP pe benzină și o motorizare mixtă benzină-GPL, de 100 CP, sub denumirea comercială ECO-G.

Sedanul Dacia Logan este disponibil în echipările Expression și Prestige, în timp ce Sandero Stepway este disponibil în versiunile Essential, Expression și Extreme.

Prețuri Dacia cu motoare pe benzină sau GPL

Pentru Logan, prețurile variază între 13.950 de euro cu TVA pentru versiunea Expression, cu motorul TCe 90 CP și 15.950 de euro cu TVA pentru versiunea Prestige echipată cu motorul TCe 90 CVT.

În cazul Sandero, versiunea Essential, echipată cu motor TCe 90 CP, este disponibilă la prețul de 14.400 de euro, în timp ce versiunea Extreme cu motorul TCe 90 CVT costă 17.300 euro  cu TVA.

Un Logan pe GPL cu transmisie manuală, ECO-G 100, costă 14.550 euro cu TVA, în timp ce un Sandero Stepway pe GPL costă 16.800 euro cu TVA.

Toate modelele beneficiază de garanția de 3 ani sau 100.000 km.

Dacia Sandero Stepway

Dacia Sandero Stepway

V-ar putea interesa și:

Cutie de viteze automată CVT Dacia

Noua cutie de viteze automată CVT – acronimul pentru Transmisie Variabilă Continuă « Continuously Variable Transmission » asigură o schimbare foarte fluentă a treptelor de viteză și o bună reactivitate (transpusă într-o accelerație promptă la nevoie). Înlocuind cutia Easy’R, această cutie, oferită în combinație cu motorul TCe 90, asigură un consum redus (datorită greutății mai mici și a unei mai bune gestiuni a regimului de funcționare a motorului) și emisii scăzute de CO2 (-11% pe Noul Logan și Noul Sandero, -4% pe Noul Sandero Stepway).

Stop&Start

Sistemul Stop&Start este disponibil pe motorizările TCe 100 ECO-G, TCe 90 și SCe 65. Oprirea motorului la staționare (cu piciorul pe pedala de frână în cazul versiunii cu cutie automată și cu maneta schimbătorului de viteze la punctul mort în cazul cutiei de viteze manuale) permite eliminarea vibrațiilor, a zgomotului și a emisiilor poluante. Repornirea motorului are loc aproape instantaneu. Sistemul Stop&Start poate fi dezactivat manual cu ajutorul unui buton amplasat în centrul planșei de bord. 

Urmărește-ne pe Google NewsFacebookTwitter șLinkedIn