O aplicație ajută șoferii să își facă RCA pe telefon

Autor: Cristian Gubandru
A+A-
Reset
masini electrice parcare Bucuresti, rca, cele mai fiabile masini

Încheierea unei polițe RCA se va putea face direct de pe telefon, prin aplicația 24pay. Serviciul este activ și disponibil la nivel național pentru cetățenii din toată țara.

Calculator RCA pe telefon

Utilizatorii interesați de încheierea unei noi polițe RCA prin 24pay pot compara ofertele disponibile la majoritatea asigurătorilor din România pentru autovehicule din categoriile: autoturisme, autorulote, motociclete și semiremorci.

Cum pot afla clasa de bonus malus la polița RCA

Procesul de emitere a poliței este simplu și rapid, iar informațiile pot fi preluate prin importul documentelor necesare:

  • act de identitate conducător auto;
  • certificat de identitate autovehicul.

După efectuarea plății, polița de răspundere civilă auto va fi disponibilă în secțiunea Portofel a aplicației.

Cei care aleg să încheie polița RCA prin intermediul aplicației 24pay vor putea să gestioneze mai ușor și reînnoirea acestui document, deoarece vor primi notificări cu privire la expirarea termenului de valabilitate.

Despăgubirile RCA vor fi plătite mai repede

„Ne dorim ca 24pay să devină o soluție de plată digitală completă, unde utilizatorii să poată accesa atât produse financiare, utile pentru plățile recurente, cât și produse de entertainment.

Pentru că știu cât este de important pentru șoferi să poată plăti rapid asigurarea obligatorie pentru mașină atunci când au nevoie, astăzi mă bucur să lansăm în 24pay posibilitatea de a achiziționa polița RCA cu cardul bancar, direct în aplicație.

În 2023 ne propunem să oferim în aplicația 24pay o nouă experiență de utilizare, dar ne dorim în continuare să extindem și zona de servicii disponibile,” a declarat Utku Ogrendil, CEO PayPoint Services.

V-ar putea interesa și:

24pay este soluția de plată digitală dezvoltată de compania PTP Online și deținută de PayPoint România care are cea mai mare extindere la nivel național ca aplicație pentru transportul în comun.

Aplicația este disponibilă în 19 localități, printre care se numără și București, Cluj-Napoca, Iași, Arad, Brașov sau Sibiu.

Urmărește-ne pe Google NewsFacebookTwitter șLinkedIn

Știri similare