Volkswagen Tiguan Urban Sport – o ediție specială

Autor: Dan Vache
VW Tiguan Allspace

Volkswagen Tiguan Urban Sport este o noua ediție specială disponibilă pentru comenzi în 2021. Din păcate, nu există și motorizări hibride, doar diesel și benzină cu puteri cuprinse între 130 CP și 200 CP.

Prețuri și motorizări Volkswagen Tiguan Urban Sport

Prețul de bază pentru Volkswagen Tiguan Urban Sport este de 33.100 euro cu TVA pentru Tiguan 1.5 TSI cu 96 kW (130 CP). Modelele diesel încep de la 35.475 euro (TVA inclus) pentru Tiguan 2.0 TDI de 90 kW (122 CP).

Ce mașini ieftine puteți cumpăra prin Programul Rabla

Noua ediție specială Volkswagen Tiguan Urban Sport combină caracteristicile exclusive de design și tehnologie cu o gamă largă de echipamente standard și un aspect general sportiv și elegant.

Modelul de ediție specială vine cu inscripția Urban Sport pe uși și cu o bară spate în aceeași culoare ca și mașina, cu elemente cromate care includ o bandă reflectorizantă continuă și un spoiler spate negru cu stil R. Bara de protecție față are accente negre lucioase. Completează designul carcasele negre ale oglinzilor și o proiecție cu logo Urban Sport. SUV-ul are jante din aliaj negru, de 18 inci, Sebring.

Tesla Roadster: Prețuri, autonomie, dată de lansare

La intrarea în mașină, șoferul este întâmpinat de pragurile iluminate ale ușii și de inscripția Urban Sport. Pedalele și suportul pentru picioare sunt livrate standard din oțel inoxidabil. Covoarele au cusături gri, în timp ce scaunele au tapițerie neagră cu elemente gri și cusături roșii.

V-ar putea interesa și:

Volkswagen Tiguan Urban Sport dispune de direcție progresivă și șasiu sport. Geamurile spate nuanțate subliniază aspectul sportiv. De asemenea, standard sunt farurile cu LED-uri cu sistemul de control al farurilor Light Assist, radioul digital DAB +, aerul condiționat Climatronic Air Care cu filtru combinat activ, comenzile din spate, controlul temperaturii în 3 zone și Lane Assist.

Volkswagen T7 Multivan: sistem hibrid cu încărcare la priză

Pachetul Urban Sport Plus este disponibil la 1.995 euro cu TVA (opțional). Acesta include un afișaj head-up, un sistem de sunet Harman Kardon cu difuzoare 8 + 1 și o ieșire totală de 480 de wați, un amplificator digital cu 16 canale și un subwoofer. Echipamentul suplimentar include faruri cu matrice LED cu lumină de zi cu LED și lumină de viraj.

Foto: Volkswagen

Urmărește-ne pe Google NewsFacebookTwitter și LinkedIn