Volkswagen ID.6: autonomie de până la 588 kilometri

Autor: Dan Vache
A+A-
Reset
Volkswagen ID.6

Volkswagen ID.6 este noul SUV electric german fabricat exclusiv pentru piața din China. Modelul, dezvoltat pe platforma MEB, va fi disponibil in versiunile VW ID.6 X și ID.6 Crozz.

Noul SUV electric german Volkswagen ID.6 va putea fi configurat cu al treilea rând de scaune pentru a avea 7 locuri. Modelul are 4.875 de milimetri lungime, 1.848 de milimetri lățime și 1.680 de milimetri înălțime.  Ampatamentul este de 2.965 de milimetri.

Autonomie Volkswagen ID.6

Autonomia noului Volkswagen ID.6 variază între 430 de km și 580 de kilometri, în funcție de capacitatea bateriei. Modelul va avea baterii de 58 kWh și de 77 kWh.

V-ar putea interesa și:

Versiunea de top VW ID.6 va accelera de la 0 la 100 km/h în 6,1 secunde, în timp ce viteza maximă va fi limitată electronic la 160 km/h. Motorizările vor avea puteri de până la 300 de cai putere.

Aplicația Carge permite încărcări fără carduri în stațiile electrice

La interior, noul VW ID.6 va avea un instrumentar de bord digital, un ecran tactil de 12 inch, tehnologia I.D Light, precum și un Head-Up Display cu realitate augmentată. Opțional este disponibil și plafonul panoramic cu trapă electrică.

Volkswagen ID.6 va fi fabricat în China. Acesta este al treilea model din familia ID și a fost prezentat cu ocazia Salonului Auto de la Shanghai.

V-ar putea interesa și:

Ne puteți scrie pe adresa team@ evmarket.ro.

Urmărește-ne pe Facebook șInstagram

Știri similare