Trotinetele electrice Lime revin pe străzile din București

Autor: EVmarket Romania
trotinetele electrice lime rar trotinete

Trotinetele electrice Lime revin pe străzile din București începând cu 15 mai. Pentru început va fi disponibilă o flotă de câteva sute de trotinete electrice. Lime și-a suspendat pe 20 martie serviciul de transport cu trotinete electrice în numeroase ţări, printre care şi România, din cauza epidemiei Coronavirus.

Trotinetele electrice Lime vor fi găsite în aceleași zone

Zona din Capitală în care veți găsi trotinetele electrice Lime rămâne aceeași. Prima oară, Lime va lansa o flotă de câteva sute de unități, iar ulterior numărul de trotinete electrice Lime va ajunge la 1.000 de unități.

„Vom decide zonele pe baza informațiilor privind cererea, putând relua activitatea cu minim 1.000 de trotinete de pe o zi pe alta”, spune Luca Mateescu, Operations Manager Lime România.

Medicii, asistenții și infirmierii din România vor putea utiliza gratuit trotinetele Lime, dacă trimit un e-mail și o poză cu ecusonul de identitate.

Tarife Lime

Lime spune că prețul pentru închirierea trotinetelor rămâne același în București, 3 lei pentru deblocare și 0,60 de lei pe minut. Totodată, reprezentanții Lime anunță că trotinetele electrice vor fi igenizate mai des, însă recomandă utilizatorilor să poarte mănuși.

V-ar putea interesa și:

Trotinetele electrice Lime și-au făcut apariția în București în luna aprilie 2019. În primul an de operațiuni, românii au făcut peste 1 milion de călătorii. Aproximativ 30% din utilizatori au spus că folosesc trotinetele electrice Lime pe motiv că se pot deplasa mai ușor.

Compania de închiriere a trotinetelor electrice Lime (e-scutere), lansată în septembrie 2017, deservește în prezent peste 120 de orașe din întreagă lume, în peste 30 de țări de pe cinci continente. În Europa, serviciul de trotinete electrice este prezent în 40 de orașe din 19 țări europene. Lime este evaluată la 2,4 miliarde de dolari.

Foto: Miloslav Hamřík from Pixabay

Urmărește-ne pe Facebook