Primăria București monitorizează traficul de biciclete

Autor: EVmarket Romania
A+A-
Reset
biciclete

Primăria Capitalei a pus în funcțiune un dispozitiv pe Calea Victoriei la intersecția cu Bulevardul Regina Elisabeta, care monitorizează traficul de biciclete.

Aparatul „radar” a înregistrat pe 1 februarie 2020, până la ora 20:24, un număr de aproximativ 900 de bicicliști.

Pe display-ul aparatului sunt afișate atât numărul de biciclete din ziua curentă, cât și numărul de biciclete de la începutul anului.

De la începutul anului, 14.393 de biciclete au circulat pe Calea Victoriei între Bd. Regina Elisabeta și Piața Revoluției.

V-ar putea interesa și:

traficul de biciclete

Stadiul  lucrărilor la piste de biciclete:

🚴‍♂️ Traseul 1
Tronsonul 1: Piaţa Victoriei – B-dul. Aviatorilor – B-dul Beijing – Str. Nicolae Caranfil – Șos. Pipera;
Tronsonul 2: B-dul. Constantin Prezan – Șos. Kiseleff – Piața Presei Libere.

Pe tronsonul 1, lucrările de infrastructură au fost deja finalizate, iar lucrările de semnalizare se vor demara după semnarea contractului cu ofertantul câștigător al licitației. Procedura de achiziţie pentru lucrările de semnalizare a fost contestată la Tribunalul București, care a respins contestația ca fiind neîntemeiată. Pentru tronsonul 2 s-a realizat proiectul tehnic și urmează să fie demarată procedura de atribuire pentru execuția lucrărilor.

🚴‍♂️ Traseul 2: P-ța Victoriei – B-dul Iancu de Hunedoara – Șos. Ștefan cel Mare – Șos. Mihai Bravu;
Pentru acest segment se caută noi soluții pentru reconfigurarea traseului.

🚴‍♂️ Traseul 3: Calea Victoriei – Pod Națiunile Unite – Splaiul Independenței – Pod Grozăvești – b-dul Mihail Kogalniceanu – b-dul Regina Elisabeta.  Pentru ultimele două tronsoane aferente traseului 3, urmează obținerea autorizației de construire.

🚴‍♂️ Traseul 4: B-dul Libertății – Piața Constituției – B-dul Unirii – B-dul Decebal – B-dul Basarabia – Stadionul Național – urmează obţinerea autorizației de construire și emiterea ordinului de începere pentru lucrările de execuție.

V-ar putea interesa și:

Urmărește-ne pe Facebook

Știri similare