Parcarea de sub pasajul Basarab va fi redeschisă după 10 ani. Câte locuri are?

Autor: Dan Vache
parcarea basarab

Parcarea de sub pasajul Basarab din Sectorul 1 al Capitalei va fi redeschisă după 10 ani, a anunțat pe Facebook primarul Sectorului 1, Clotilde Armand.

Parcarea Basarab a fost proiectată ca parcaj exterior supraetajat şi poate avea 65 de locuri de parcare. Parcarea este în zona Nicolae Titulescu – Banu Manta și le va oferi cetățenilor noi locuri pentru autovehicule.

Finanţarea lucrărilor se va realiza din bugetul local al Sectorului 1. Conform proiectului de hotărâre, predarea parcării supraetajate se va face în termen de 60 de zile de la data intrării în vigoare a hotărârii.

„Solicitarea noastră de a primi parcarea Podul Basarab de la Primăria Capitalei a fost aprobată astăzi în ședința Consiliului General al Municipiului București. Deși consilierii generali PNL au încercat de mai multe ori să blocheze demersul nostru fără nici o explicație mă bucur că au înțeles necesitatea proiectului pentru care m-am luptat de foarte mult timp.

Vom deschide parcarea de sub Pasajul Basarab după ce, mai bine de 10 ani de zile, a stat în paragină. La începutul acestui an am reușit să obțin toate avizele pentru deschiderea ei și mai aveam nevoie doar de acordul PMB pentru a deschide parcarea. Conform proiectului de hotărâre adoptat astăzi, predarea parcării supraetajate se va face în termen de 60 de zile de la data intrării în vigoare a prezentei hotărâri”, a declarat Clotilde Armand.

V-ar putea interesa și:

Ne puteți scrie pe adresa team@ evmarket.ro

Urmărește-ne pe FacebookTwitter șLinkedIn