eMAG lansează livrarea cu mașini 100% electrice

Autor: Dan Vache
emag

eMAG lansează livrarea cu automobile electrice. Serviciul se numește eMAG Green Delivery și va avea 70 de mașini electrice în București și Ilfov în următoarele 6 luni.

eMAG Green Delivery

Pentru început, livrarea eMAG Green Delivery va include șase automobile Nissan E-NV200, fiecare cu o capacitate de peste 200 de colete și autonomie între 200 și 300 km. Stațiile de încărcare ale automobilelor electrice sunt alimentate cu energie 100% verde.

V-ar putea interesa și:

Noul serviciu va fi activ pentru livrarea planificată în București și județul Ilfov, într-o primă etapă, urmând ca în două luni să fie extins și pentru alimentarea rețelei easybox.

„Împreună cu Sameday, ne propunem ca în următoarele șase luni să ajungem la 70 de vehicule 100% electrice și, treptat, să reducem amprenta de carbon pe care o lăsăm asupra mediului înconjurător”, a spus Radu Ilinof, director customer experience eMAG.

V-ar putea interesa și:

De asemenea, prin rețeaua easybox, eMAG contribuie la reducerea consumului de dioxid de carbon datorită numărului mai mic de drumuri parcurse de o mașină pentru a livra comenzile. În loc de 50 de drumuri cât ar face în cazul livrării tradiționale pentru 50 de colete, cu livrarea la easybox va face un singur drum.

V-ar putea interesa și:

Urmărește-ne pe Facebook