Motorola lansează în România un magazin online

Autor: EVmarket Romania
Motorola magazin online

Producătorul de telefoane Motorola va lansa un magazin online în România până la finalul anului 2021, conform informațiilor oferite de către Vladislav Ivanov, General Manager Motorola pentru Sud-Estul Europei, în cadrul unui interviu acordat Wall-Street.ro.

Lansarea magazinului online al celor de la Motorola le va permite consumatorilor români să își cumpere dispozitivele produse de către companie direct de pe site-ul acesteia, fără a mai fi direcționați către distribuitori precum Altex, Vodafone, Media Galaxy sau Orange, așa cum se întâmplă în prezent.

Cu toate acestea, Vladislav Ivanov precizează că va pune accent în continuare pe extinderea colaborării cu operatorii de telefonie mobilă din România, dar și cu partenerii din zona de retail.

Această mutare, ce urmează să se concretizeze în perioada următoare, vine într-un moment în care piata de e-commerce din România înregistrează o creștere puternică, fiind impulsionată și de efectele pandemiei de COVID-19.

V-ar putea interesa și:

Modele Motorola

Motorola atacă piața din România cu un portofoliu de produse destinate atât cumpărătorilor pragmatici cât și celor care sunt în căutarea unui flagship. Astfel, românii își pot cumpăra un moto g9 plus cu 999 de lei, smartphone-ul fiind echipat cu un ecran de 6,8 inch cu rezoluție FHD, procesor Snapdragon 730G cu 4 GB RAM, 128 GB memorie internă și o baterie incorporată cu o capacitate de 5.000 mAh.

V-ar putea interesa și:

De cealaltă parte, în întâmpinarea românilor dornici să își achiziționeze un vârf de gamă, Motorola vine cu modelul Razr 5G, disponibil la 6.999 de lei, ce este echipat cu un ecran de 6,2 inch, capacitate de stocare de 256 GB, memorie RAM de 8 GB și un procesor Octa Core Sandragon 765.

Citiți materialul complet pe Wall-Street.ro.

Ne puteți scrie pe adresa team@ evmarket.ro.

Foto: Jonas Leupe on Unsplash

Urmărește-ne pe FACEBOOK

Știri similare