Recall pentru peste 600 de SUV-uri Mitsubishi Eclipse Cross

Autor: EVmarket Romania
Mitsubishi Eclipse Cross PHEV 13.jpg Mitsubishi Eclipse Cross PHEV

M CAR Trading, distribuitor Mitsubishi Motors, anunță un recall pentru peste 600 de Mitsubishi Eclipse Cross (GK1W, GK9W) fabricate între 2018-2020, pentru a instala un suport suplimentar de fixare a ornamentului aripa dreaptă față. 

„La un număr limitat de autovehicule Mitsubishi Eclipse Cross există șansa ca ornamentul de aripă dreapta față să se desprindă în timpul conducerii cu viteză mare și, în cel mai rău caz, ornamentul de aripă să cadă complet”, anunță importatorul.

Recall pentru peste 600 de SUV-uri Mitsubishi Eclipse Cross

Pentru a elimina orice posibilă neplăcere, producătorul a decis rechemarea tuturor vehiculelor vizate Mitsubishi Eclipse Cross, pentru a instala un suport suplimentar de fixare a ornamentului aripă dreapta față.

Nu au fost raportate incidente la nivel global. Această campanie a fost creată pentru a preveni posibilele neajunsuri cauzate de defectul constatat.

Lucrările necesare vor dura 0.4 ore. Operațiunea este gratuită.

V-ar putea interesa și:

Numărul autoturismelor afectate, vândute în România, vizate de operațiune este de 605 de vehicule.

Acestea sunt fabricate in Japonia. Seriile de șasiu – VIN – ale autovehiculelor ce fac parte din campanie le găsiți aici (pagina 4/8, JMBXJGK1WJZ004140, etc).

Proprietarii mașinilor Mitsubishi afectate de rechemări în service vor fi anunțați prin intermediul unor scrisori pentru a se programa la o unitate de service.

Cei care nu sunt primul proprietar, au cumpărat mașina din străinătate, pot suna la un dealer pentru a verifica dacă există un recall Mitsubishi pentru modelul lor.