Recall Jeep pentru 235 de maşini modelele Grand Cherokee

Autor: EVmarket Romania
A+A-
Reset
recall jeep

Recall Jeep: Auto Italia Impex recheamă în service 235 de autoturisme Jeep Grand Cherokee, model an 2014 (WK) și 2015-2017 (WK) pentru a remedia o problemă care se referă la siguranță.

Intervenția este efectuată gratuit, toate costurile vor fi acoperite integral de către fabrică. Proprietarii mașinilor Jeep afectate de rechemări în service vor fi anunțați prin intermediul unor scrisori pentru a se programa la o unitate de service.

Cei care nu sunt primul proprietar, au cumpărat mașina din străinătate, pot suna la un dealer pentru a verifica dacă există un recall Jeep pentru modelul lor. Operațiunea este gratuită și pentru aceștia.

Ce mașini ieftine puteți cumpăra prin Programul Rabla 2021

Recall Jeep pentru a evita blocarea motorului

Materialul magnetic atașat la coroana dințată a volantului, oferă un semnal către senzorul de poziție al arborelui cotit. Dacă acest material este pierdut, motorul își pierde capacitatea de a sincroniza impulsurile injectorului cu poziția axelor cu came.

Această pierdere a poziției arborelui cotit poate duce la blocarea motorului, precum și la pierderea capacității de a reporni motorul. Pierderea puterii motrice poate provoca un accident fără avertisment prealabil.

Recall Jeep în România: rechemări 2020

FCA va repara vehiculul dumneavoastră cât mai repede posibil, fără nicio taxă (piese și manoperă). Pentru a face acest lucru, unitatea service va reprograma unitatea de control a motorului pentru a menține funcționarea motorului dacă materialul magnetic este pierdut. Intervenția va dura aproximativ 60 de minute.

Totuși, este posibil să fie necesar un timp suplimentar în funcție de programul unității service. Se recomandă să stabiliți o programare cu unitatea service pentru a diminua timpul de așteptare.

V-ar putea interesa și:

Ne puteți scrie pe adresa team@ evmarket.ro

Urmărește-ne pe Facebook și Instagram

Știri similare