Recall Jeep pentru 114 maşini Renegade și Compass

Autor: Dan Vache
jeep renegade 4xe

Recall Jeep: Auto Italia Impex recheamă în service 114 de autoturisme Jeep Renegade, model 2021 și Compass, model 2020-2021, fabricate in SUA, pentru a remedia o problemă a simeringului de etanșare al arborelui principal.

Fiat Chrysler Automobiles a decis că un defect, care se referă la siguranța autovehiculului, există la anumite vehicule Jeep Renegade model 2021 și Jeep Compass model 2020-2021.

În cazul unui număr limitat de autovehicule pot apărea pierderi de ulei la cutia de viteze din cauza unei potențiale deteriorări a simeringului de etanșare al arborelui principal în timpul asamblării.

Recall Jeep pentru 235 de maşini modelele Grand Cherokee

FCA va repara vehiculul afectat cât mai repede posibil, fără nicio taxă (piese și manoperă). Pentru a face acest lucru, unitatea service va înlocui simeringul de etanșare în cazul în care se constată pierderi de ulei.

Intervenția de înlocuire va dura aproximativ 7 ore, operația de verificare aproximativ 30 de minute. Totuși, este posibil să fie necesar un timp suplimentar în funcție de programul unității service. Se recomandă să se stabilească o programare cu unitatea service pentru a diminua timpul de așteptare.

Intervenția este efectuată gratuit, toate costurile vor fi acoperite integral de către fabrică. Proprietarii mașinilor Jeep afectate de rechemări în service vor fi anunțați prin intermediul unor scrisori pentru a se programa la o unitate de service. Este necesar să se prezinte această scrisoare unității service.

Cei care nu sunt primul proprietar, au cumpărat mașina din străinătate, pot suna la un dealer pentru a verifica dacă există un recall Jeep pentru modelul lor. Operațiunea este gratuită și pentru aceștia.

#Autoturisme Jeep,  Interventie gratuita, Jeep, Jeep Compass, Jeep Renegade, Jeep Romania, Recall,  Recall Jeep in Romania