O nouă versiune actualizată a aplicației Revisal

Autor: EVmarket Romania
A+A-
Reset
Programarea online revisal omniasig Reziliere Poliță RCA online concediu medical, deschide cont bancar online,

Din decembrie 2020, Inspecția Muncii lansează către angajatori o nouă versiune actualizată a aplicației Revisal, pentru transmiterea registrului de evidență a salariaților în format electronic.

Transmiterea registrului poate fi efectuată numai pentru fișiere de tip .rvs, generate sau validate din versiunile 6.0.7/6.0.8 ale aplicației Revisal.

Noua versiune Revisal 6.0.8 aduce o serie de elemente noi:

  • Actualizarea nomenclatorului COR

Actualizarea Clasificării Ocupațiilor din România este în conformitate cu Ordinul de modificare şi completare a Clasificării Ocupațiilor din România – nivel de ocupație emis de Ministerul Muncii și Protecției Sociale și Institutul Național de Statistică nr. 1.477/12.10.2020 /1.056/ 14.10.2020.

Contractele în vigoare (active/suspendate/detașate) care au înregistrat codul 3252 în versiunea 6.0.8 nu se vor actualiza automat la noua versiunea de COR și vor fi regăsite în lista Actualizare COR, unde se va selecta ocupația aferentă contractului dintre codurile nou apărute: 325201 administrator programe naționale boli transmisibile/ 325202 agent rețea boli transmisibile/325203 asistent coordonator programe naționale curative şi boli netransmisibile (sau oricare altă ocupație validă din nomenclatorul actualizat).

V-ar putea interesa și:

  • Introducerea unui nou atribut pentru câmpul Tip normă

Norma întreagă conform O.U.G. nr. 132/2020, care are asociate informații referitoare la durata timp muncă, tip interval repartizare și timp muncă se aplică pentru toate tipurile de contract existente cu normă întreagă (Contract individual de muncă, Contract de muncă la domiciliu, Contract de muncă cu clauză de telemuncă, Contract de ucenicie la locul de muncă, Contract de muncă temporară), mai puțin pentru tipul de contract Contract individual de muncă pentru tineri dezavantajați – Legea nr. 189/2018.

  • Introducerea unui nou tip de contract: Contract de muncă temporară cu clauză de telemuncă.
  • Alinierea perioadei contractului de ucenicie la prevederile legale în vigoare: perioada de contract acceptată este cuprinsă în intervalul 6 – 36 luni.
  • Identificatorul de salariat: CNP/Serie pașaport/Serie Act nu mai acceptă virgulă. Nu se mai permite înregistrarea de identificatori care conțin caracterul virgulă.
  • Indentificatorul de contract: Număr contract nu mai acceptă virgulă. Nu se mai permite înregistrarea de identificatori care conțin caracterul virgulă. Această restricție se aplică contractelor neradiate, aflate în una din stările următoare: activ, suspendat sau detașat.

V-ar putea interesa și:

Ne puteți scrie pe adresa team@ evmarket.ro

Foto: Free-Photos from Pixabay

Urmărește-ne pe Facebook și Instagram

Știri similare