Bolt introduce opțiunea de a lăsa bacșiș în aplicație

Autor: EVmarket Romania
A+A-
Reset
Bolt Iasi Brasov

Bolt, platformă europeană de transport la cerere, lansează o nouă funcție în aplicația de ride-hailing, care le va permite tuturor pasagerilor să ofere bacșiș (tips) la sfârșitul călătoriei.

Aplicația Bolt trebuie actualizată

Pentru a folosi noua opțiune, utilizatorii trebuie să actualizeze aplicația Bolt la cea mai recentă versiune. Pasagerii vor vedea opțiunea de a lăsa un bacșiș la sfârșitul cursei, atunci când o evaluează. Ei pot alege dintre opțiunile predefinite sau pot introduce suma pe care ar dori să o lase. Bacșișul poate fi lăsat în maximum 15 minute după încheierea călătoriei, iar șoferii vor primi întreaga sumă. Funcția va fi lansată treptat pentru toți utilizatorii pe Android și iOS în această lună.

V-ar putea interesa și:

În fiecare zi, șoferii parteneri Bolt se află în prima linie pentru a se asigura că persoanele care au nevoie de o cursă, în această perioadă de incertitudine, se deplasează în siguranță prin oraș. Introducem această funcție pentru a permite pasagerilor să își arate recunoștința și să sprijine comunitatea noastră de șoferi, desigur, atunci când sunt mulțumiți de serviciile lor,

– Cristian Sălceanu, Country Manager Bolt România –

Autonomia reală a mașinilor electrice

La începutul lunii mai, Bolt a introdus categoria de autovehicule Bolt Protect, care marchează automobilele prevăzute cu un paravan protector între șofer și pasageri.

V-ar putea interesa și:

Bolt, cunoscută anterior ca Taxify, este cea mai mare platformă europeană de transport, care are drept scop să facă mobilitatea urbană mai ușoară, rapidă și convenabilă.

Înființată de Markus Villig, Bolt a fost lansată în 2013. Este una dintre platformele de transport care cresc cel mai repede în Europa și Africa, având printre investitori companii precum Daimler, Didi Chuxing, Korelya Capital, dar și pe Taavet Hinrikus, co-fondator al TransferWise. Bolt are peste 30 de milioane de utilizatori înregistrați în peste 35 de țări din lume.

Sursa foto: blog.bolt.eu                                Urmărește-ne pe FACEBOOK

Știri similare