Seat Arona facelift – motorizări și prețuri în România

Autor: Andreea Gutu
A+A-
Reset

Seat Arona facelift, cel mai mic SUV din gama constructorului spaniol, poate fi comandat în România la un preț de pornire de 16.600 euro cu TVA pentru motorizarea de 1 litru benzină 95 CP (Reference) și transmisie manuală cu 5 trepte.

La fel ca Ibiza, Arona facelift este disponibil doar cu motorizări pe benzină.

Motorizări și prețuri Seat Arona facelift

Pe lângă motorul de 1 litru benzină 95 CP,  Seat Arona mai are un propulsor de 1 litru 110 CP, combinat cu transmisia  manuală cu 6 trepte (18.200 euro cu TVA) sau automată DSG cu 7 rapoarte (19.700 euro cu TVA).

Cel mai puternic motor de pe Seat Arona este un propulsor de 1.5 litri TSI cu 150 CP disponibil exclusiv cu o cutie automată cu 7 trepte.

Propulsorul de 150 CP costă de la 24.200 euro cu TVA și poate fi comandat în echipările Xperience și FR (24.100 euro cu TVA).

Ce mașini ieftine puteți cumpăra prin Programul Rabla 2021

Noutăți exterioare pentru Arona facelift: faruri full-LED standard, o grilă frontală mai mare, lumini de ceață repoziționate și spoilere față și spate modificate.

La interior, modelul primește un sistem de iluminare ambientală îmbunătățit, sisteme noi de siguranță și asistență și materiale noi pentru scaune, volan și bord.

Seat Ibiza facelift – motorizări și prețuri în România

De asemenea, este disponibil un sistem multimedia cu ecran de 8.25 sau 9.2 inch. Pentru echipările superioare este un instrumentar digital de bord de 10.25 inch. Pentru conectivitate, spaniolii oferă Seat Connect, care permite acces Apple CarPlay și Android Auto.

Seat Arona are patru niveluri de echipare: Reference, Style, Xperience și FR.

În standard, modelul vine cu jante de oțel de 16 inch, faruri Full LED „Eco”, aer condiționat cu reglare manuală, tapițerie din material textil, ecran central de 8.25 inch și volan multifuncțional.

V-ar putea interesa și:

Dotări: Front Assist, Hill Hold Control, Lane Assist, limitator de viteză, monitorizare presiune pneuri și sistem de frânare automată „Multi Collision Brake”.

Foto: Seat

Ne puteți scrie pe adresa team@ evmarket.ro.

Urmărește-ne pe Facebook șInstagram

Știri similare