O nouă reprezentanță Tesla, la 600 km de România

Autor: Dan Vache
A+A-
Reset
reprezentanta Tesla electrica Romania

Producătorul american de mașini electrice va deschide în curând o reprezentanță Tesla în capitala Sloveniei, Ljubljana, investiție prin care își va extinde și mai mult influența în Europa. Noua reprezentanță Tesla va fi la o distanță de 650 km de România și de 1.100 km de București.

Reprezentanță Tesla

În prezent, cea mai apropiată reprezentanță Tesla de România este la Viena, în Austria, la circa 450 km de graniță și la 1.100 km de București.

Săptămâna trecută, Tesla a publicat două postări pe site-ul companiei prin care anunță că vrea să fie prezentă în Ljubljana, deci apare o nouă reprezentanță Tesla.

Căutăm un nou TA (consilier vânzări) pentru noul nostru showroom Tesla pe care îl vom deschide în Ljubljana. Ești pregătit pentru provocare?

– anunțul Tesla –

Compania caută un consilier Tesla și un manager pentru angajare full-time.

Consilierii Tesla (Tesla Advisors) sunt cei din prima linie, oferind clienților o experiență personalizată la fel de memorabilă ca și produsele Tesla. Responsabilitățile acestora fiind primirea clienților, atragerea de noi clienți, efectuarea de teste și prezentarea unei oferte de finanțare.

Managerul showroom-ului Tesla va fi responsabil pentru conducerea echipei de vânzări, îndrumarea consilierilor și promovarea serviciilor. În plus, managerul va fi responsabil de livrările mașinilor la showroom.

În acest moment, Tesla nu are încă magazine sau un centru de servicii în Slovenia, această reprezentanță Tesla fiind prima. Slovenia are deja trei stații Tesla Supercharger.

Via Tesmanian

Dacă ți-a plăcut articolul, urmărește-ne pe Facebook.

V-ar putea interesa și:

Informaţiile publicate de EVmarket.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

………………………………………………………………………………………………………………………

#EVmarket #News #Automotive #Tesla #TeslaModelX #TeslaModel3 #TeslaModelS #ElectricVehicle #EVs #ElectricCar #EV #eMobility #DriveElectric #ElectroMobility #Cars #Car #Elektro #ElectricEngine #Masinielectrice #Eco #Sales #Electrification

Știri similare