Noi locuri de muncă sunt disponibile la Adient Trim Ploiești

Autor: Cristian Gubandru
locuri de munca Adient Trim Ploiești

Producătorul de tapițerii auto premium Adient Trim Ploiești, care are contracte cu Dacia și Ford, extinde numărul de locuri de muncă cu încă 60 de operatori mașină de cusut, cu sau fără experiență.

Locuri de muncă pentru locuitorii orașului Ploiești și împrejurimi

Oferta de angajare include o perioadă plătită de instruire și adaptare la cerințele locului de muncă, salarii atractive, bonusuri de performanță. Orele suplimentare vor fi plătite cu 200%. De asemenea, există un spor pentru orele de noapte, se oferă tichete de masă, iar transportul este gratuit. În plus, se oferă zile libere pentru evenimente speciale și alte beneficii.

Următoarea serie de angajați va începe activitatea de la 1 aprilie 2022.

„Vestea bună pentru locuitorii orașului Ploiești și a celor din zonele limitrofe este aceea că porțile fabricii noastre sunt permanent deschise tuturor persoanelor dinamice, serioase și doritoare să își dezvolte o carieră în cadrul companiei noastre,” a declarat Carmen Bărbulescu, director de resurse umane, Adient Trim Ploiești.

Compania are totodată și alte posturi disponibile în departamentele Tăiere (operator tăietor textile) și Întreținere (electrician întreținere și reparații, mecanic întreținere și reparații, tehnician automatist).

V-ar putea interesa și:

Cei interesați de un loc de muncă în cadrul Adient Trim Ploiești pot cere detalii la numărul de telefon 0372447914 sau pot veni direct la interviu, de luni până vineri, începând cu ora 07:00, la sediul companiei din Parcul Industrial Ploiești, strada Conului, nr. 3.

scaune Dacia

Scaune Dacia

Adient Trim Ploiești produce tapițerii premium pentru cele mai importante mărci de mașini de peste 18 ani.

Compania Adient este prezentă în România din anul 2000, are un număr total de peste 5.800 de angajați și deține șapte unități de producție: Jimbolia (armături metalice și mecanisme), Craiova (scaune auto pentru Ford), Poiana Lacului (spumă poliuretanică), Bradu (scaune auto pentru Dacia, respectiv armături metalice), Ploiești (tapițerii), Pitești (tapițerii).

Adient este lider global în fabricarea de scaune auto. Cu aproximativ 75.000 de angajați în 33 de țări, Adient operează 208 fabrici de producție/asamblare în întreaga lume.

Ne puteți scrie pe adresa team@ evmarket.ro.

Urmărește-ne pe FacebookTwitter șLinkedIn