Reprezentanțele Dacia își vor schimba anul acesta designul

Autor: EVmarket Romania
showroom dacia

Reprezentanțele Dacia își vor schimba anul acesta designul. Primul dealer cu noua imagine a mărcii este reprezentanța Dacia din Melun, Franța, inaugurată în ianuarie 2022.

Showroom-urile Dacia vor afișa treptat noua identitate de marcă începând din prima parte a anului 2022.

Anul acesta, Dacia va avea nou model de concesiune, care îmbină simplitatea cu autenticitatea, natura și tehnologia. Până la finalul anului, Dacia vrea să transforme designul exterior al showroom-urilor la peste 1.000 de dealeri.

showroom dacia

„Am început prin a lucra la exterior pentru că este partea cea mai vizibilă. De asemenea, aveam deja o bază solidă, așa că nu a trebuit să inventăm un concept cu totul nou. Provocarea a fost în aplicarea noii identități vizuale a Dacia fără a schimba modul în care erau deja structurate reprezentanțele”, a declarat Thomas, Dacia VP, Sales and Marketing Efficiency.

Afară, un totem mare marchează intrarea în dealer. Baza sa este din lemn, iar partea superioară este din metal de culoare kaki și încorporează noua emblemă a mărcii în alb.

totem dacia

Un al doilea totem, situat lângă ușa din față, oferă informații practice. O linie groasă de culoare kaki parcurge contururile fațadei clădirii principale. Acolo se află showroom-ul autovehiculelor Dacia. Secțiunea superioară a fațadei, deasupra ferestrei principale, prezintă logotipul mărcii cu litere cu iluminare. De culoare kaki ziua, logotipul este alb când este iluminat noaptea.

Zona de recepție va fi un spațiu primitor, astfel încât clienții să se simtă în largul lor când vorbesc cu personalul de vânzări și cumpără un vehicul.

dacia

V-ar putea interesa și:

Gama de modele va primi noul logotip și noua emblemă Dacia în cursul semestrului al doilea din 2022. Emblema este constituită din literele „D” și „C” unite asemenea componentelor unui lanț, exprimând astfel soliditate și legătură. Noua emblemă va permite identificarea cu ușurință a mărcii, chiar de la distanță.

Ne puteți scrie pe adresa team@ evmarket.ro.

Urmărește-ne pe FacebookTwitter șLinkedIn