Xpeng deschide 4 centre de livrări și service în Europa în 2023

Autor: EVmarket Romania
xpeng

Producătorul chinez de mașini electrice XPeng extinde rețeaua de servicii în Europa. Compania va deschide patru centre de livrări și service pe piețele cheie europene în 2023.

Noile centre XPeng vor fi inaugurate în prima jumătate a anului 2023 pentru a livra vehicule electrice în Norvegia, Țările de Jos, Suedia și Danemarca.

Fiecare centru a fost proiectat pentru a facilita cea mai bună experiență posibilă clienților, cu accent pe inspecțiile înainte de livrare, postvânzare și reparații.

XPeng va oferi clienților servicii de service (inclusiv o garanție de 8 ani pentru bateria vehiculului), depozitarea anvelopelor și acces facil la informații despre vehiculul lor, cum ar fi cerințele de service și istoricul, precum și starea mașinii prin aplicația XPeng.

„Înființăm primele centre de livrări și servicii XPeng în Europa pentru a ne îndeplini obiectivul de a crea o călătorie fără întreruperi pentru clienți”, a declarat Brian Gu, vicepreședinte XPeng.

Când vor fi deschise centrele de livrare și service XPeng

  • Norvegia: Centrul de livrare și service XPeng din Lørenskog se va deschide în februarie 2023.
  • Țările de Jos: primul centru de livrare și service al XPeng din Țările de Jos, situat în Badhoevedorp, va fi finalizat în februarie și este de așteptat să se deschidă în prima parte a anului 2023.Acest centru va servi ca un centru de formare pentru tehnicienii externi și personalul XPeng.

De asemenea, compania operează un centru de piese de schimb în Schiphol, în cooperare cu unul dintre parteneri, contribuind la reducerea timpului de așteptare pentru clienții europeni care au nevoie de reparații și piese de schimb.

  • Suedia: Centrul de livrări și service pentru Suedia, situat în Stäket, Järfälla, va fi finalizat până în aprilie și este de așteptat să se deschidă în prima parte a anului 2023.
  • Danemarca: primul centru de livrări și service pentru Danemarca, situat în Hillerød, este planificat să se deschidă în mai 2023.

Vehiculele XPeng care se confruntă cu potențiale probleme vor fi diagnosticate de la distanță și rezolvate, dacă este posibil, prin actualizări OTA (over-the-air), contribuind la reducerea listelor de așteptare pentru service.

Galerie foto: XPeng G9, G3 și sedanul P7

Compania chineză va începe să deschidă o serie de locații de service autorizate cu sprijinul partenerilor dedicați din fiecare țară.

Locații suplimentare se vor deschide în toată Europa până la sfârșitul anului 2023 pentru a oferi o acoperire mai mare pe aceste piețe.

Compania a ajuns la un acord cu platforma de servicii mobile din Danemarca, OmniCar, pentru a oferi servicii de la distanță pentru clienții din Danemarca.

V-ar putea interesa și:

În 2022, XPeng a anunțat deschiderea de magazine Brand Experience în Norvegia, Țările de Jos, Suedia și Danemarca, rezultând aproximativ 500.000 de vizitatori și peste 4.500 de test drive-uri efectuate pe parcursul anului.

XPeng are sediul central în Guangzhou, China și birouri în Beijing, Shanghai, Silicon Valley, San Diego și Amsterdam. Vehiculele electrice inteligente ale companiei sunt fabricate la uzina din Zhaoqing, provincia Guangdong.

Urmărește-ne pe Google NewsFacebookTwitter șLinkedIn