Honda Jazz Crosstar – crossover hybrid japonez. Preț în România

Autor: Cristian Gubandru
honda jazz crosstar

Honda Trading România, importatorul oficial al mărcii japoneze Honda pe plan local, are în gamă modelul Jazz Crosstar e:HEV (full hybrid). Acesta este un crossover hybrid japonez derivat din modelul Jazz Hybrid, care nu mai este la vânzare.

Honda Jazz Crosstar Hybrid este un autoturism de segment B, o versiune nouă a celei de-a patra generații Jazz, cu o grilă distinctivă și bare longitudinale integrate fixate pe plafon. În plus, tapițeria rezistentă la apă protejează interiorul de petele
nedorite.

Jazz Crosstar e:HEV are o gardă la sol mai mare cu 1,6 cm față de modelul standard Jazz Hybrid. Este un crossover hibrid cu o gardă la sol de 152 mm (15 cm), oferind o vizibilitate mult mai bună.

Honda Jazz Crosstar Hibrid

Motorizare Honda Jazz Crosstar Hybrid

Jazz Crosstar Hybrid 109 CP folosește un motor pe benzină și unul electric. Jazz Crosstar 1.5 e:HEV poate rula, în oraș, până la 80% din timp doar electric, deși este un full hibrid (nu se încarcă la priză), întrucât motorul pe benzină în cea mai mare parte din timp produce energie.

Modelul are trei moduri de funcționare: Electric Drive, Hybrid Drive și Engine Drive.

Tehnologia e: HEV Hybrid a fost concepută pentru a oferi un sentiment de condus lin și eficient in toate circumstanțele. Motorul electric dezvoltat special furnizează un cuplu de 253 Nm, fiind susținut de un motor pe benzină de 97 CP pentru a satisface toate nevoile de condus.

Tehnologia inteligentă e:HEV monitorizează constant performanța și economia Jazz-ului tău, pentru a determina cea mai potrivită sursă de energie. Acesta livrează energia optim, comutând automat între trei moduri de condus: Electric, Hybrid și Engine.

Jazz Crosstar e:HEV poate accelera de la 0 la 100 km/h în 9,9 secunde și poate atinge o viteză maximă de 173 km/h.

Preț Honda Jazz Crosstar Hybrid

Honda Jazz Crosstar Hybrid în echiparea Executive are un preț în România de 27.300 euro cu TVA. Prin programul Rabla, clienții au o reducere de 3.300 de euro, iar prețul final este de 24.000 euro cu TVA.

Valori cumulate prin aplicarea Eco Bonusurilor: Rabla 1 (6000 RON) + Rabla 2 (3000 RON) + Eco Bonus pentru casarea a două autovehicule mai vechi de 15 ani (1.500 RON + 1.500 RON) + Eco Bonus Hybrid (3.000 RON) + Eco Bonus pentru emisii CO2 sub 120g/km (1.500 RON).

Cum puteți obține un ecobonus  maxim pentru un vehicul hibrid prin Rabla, de 3.300 de euro:

  • 1.200 de euro casare Rabla 1
  • 300 euro – Eco Bonus Vechime > 15 ani (maxim EURO 3)
  • 600 euro – Casare Rabla 2
  • 300 euro – Eco Bonus Vechime > 15 ani (maxim EURO 3)
  • 600 euro – Eco Bonus Hybrid
  • 300 euro – Extra eco BONUS (CO2 sub 120g/km)

honda jazz crosstar

Ce dotări are acest crossover hybrid japonez

Interiorul noului Jazz Crosstar a fost complet reproiectat cu materiale moi la atingere, ecrane lumioase și comenzi ergonomice. Parbrizul panoramic oferă o vizibilitate excelentă și accentuează senzația de siguranță și spațiu.

Noile scaune ergonomice, cu tapițerie rezistentă la apă oferă un nivel excepțional de confort, în timp ce scaunele japoneze unice Magic Seats oferă o versatilitate remarcabilă în spate.

V-ar putea interesa și:

Scaunele din spate pot fi configurate într-o varietate de moduri diferite, printr-o singură mișcare, oferind flexibilitatea de a transporta aproape orice. Scaunele se pliază plat sau se rabatează facil pentru a profita de întreaga înălțime a mașinii, de la podea până la plafon. Portbagajul are 298 de litri.

Noua generație Honda CONNECT vine cu un ecran tactil de înaltă rezoluție de 9″ și compatibilitate Apple CarPlay (wireless) și Android Auto.

Noul Jazz încorporează un ansamblu de sisteme de siguranţă avansate, inclusiv Honda SENSING.

Dotări

  • Sistem Smart Entry & Start
  • Senzori parcare față/spate
  • Cameră video pentru mers înapoi
  • Honda Connect 9″ cu navigatie Garmin
  • Android Auto și Apple Carplay wireless
  • Sistem menținere bandă de circulație (LKAS)
  • Cruise Control adaptiv (ACC)

Specificații tehnice Honda Jazz Crosstar Hybrid

Specificații tehnice Honda Jazz Crosstar Hybrid

Urmărește-ne pe Google NewsFacebookTwitter șLinkedIn