Autonomie electică Ford Ranger plug-in hybrid

Autor: Cristian Gubandru
ford ranger plug-in hybrid

Ford Ranger plug-in hybrid va intra în producție la sfârșitul anului 2024, cu livrări către clienți la începutul anului 2025. 

Autonomie electrică Ford Ranger plug-in hybrid

Ranger plug-in hybrid va livra cea mai mare valoare de cuplu din gamă, fiind propulsat de un motor Ford EcoBoost pe benzină de 2,3 litri, cuplat la un motor electric și un pachet de baterii, care îi permite să parcurgă în modul pur electric peste 45 de kilometri.

Capacitatea maximă de remorcare cu sistem de frânare a modelului Ranger plug-in hybrid este de 3.500 kg – la fel ca restul gamei Ranger.

Posibilitatea de exploatare într-un mod pur electric deschide noi posibilități pentru proprietarii de afaceri, localizați într-un număr tot mai mare în orașe cu zone restricționate pentru emisii reduse.

Pro Power Onboard

Ranger plug-in hybrid va oferi, de asemenea, Pro Power Onboard care permite clienților să-și alimenteze aparatele electrice pe un șantier de lucru sau într-un camping izolat, conectându-le la prizele de curent încorporate atât în benă, cât și în cabină.

Asta înseamnă că generatoarele zgomotoase, voluminoase și grele pot fi lăsate acasă, lăsând mai mult spațiu în benă pentru alte echipamente.

V-ar putea interesa și:

Ranger plug-in hybrid este la fel de performant că restul gamei în teren accidentat,  dispune de moduri de rulare selectabile și funcții avansate de siguranță și asistență pentru șofer.

Noua generație Ford Ranger Raptor a debutat, in 2022, cu un motor V6 twin-turbo, pe benzină, 288 CP și două diferențiale blocabile. Unitatea este conectată la o transmisie automată, cu 10 trepte, și are sistem anti-lag, similar cu cel disponibil pe Ford GT și Focus ST.

Cel de la volan are la dispoziție 7 moduri de condus: Normal, Sport, Slippery, Rock crawl, Sand, Mud/Ruts și Baja.

Urmărește-ne pe Google NewsFacebookTwitter șLinkedIn