Netflix lansează sezonul 4 al documentarul Formula 1: Drive to Survive

Autor: EVmarket Romania
netflix Formula 1: Drive to Survive

Netflix lansează, în premieră, sezonul al patrulea al documentarul Formula 1: Drive to Survive pe date de 11 martie 2022. Filmul este despre Campionatul Mondial 2021 și include o serie de interviuri și imagini din spatele scenei.

Documentarele sunt produse în colaborare între Netflix și Formula 1 pentru a oferi o privire din culise asupra piloților și curselor Campionatului Mondial de Formula 1.

Anul trecut, filmul a inclus una dintre cele mai bune lupte pentru titlu dintre Max Verstappen și Lewis Hamilton, o luptă de 22 de curse.

Duelul încins dintre Max Verstappen și Lewis Hamilton pentru titlul mondial, cursa decisivă de la Abu Dhabi sau lupta dintre Ferrari și McLaren pentru locul al treilea la constructori sunt doar câteva dintre capetele de afiș ale noului sezon Drive to Survive.

netlfix sezonul 4 drive to survive

Primul sezon despre Campionatul Mondial 2018 a avut premiera pe 8 martie 2019, al doilea sezon despre Campionatul Mondial 2019 a avut premiera pe 28 februarie 2020, iar al treilea sezon despre Campionatul Mondial 2020 a avut premiera pe 19 martie 2021.

V-ar putea interesa și:

F1: Drive to Survive a devenit unul dintre cele mai mari seriale de documentare Netflix care acoperă sezonul de Formula 1  din anul anterior. Prin interviuri exclusive, serialul acoperă sezonul F1 într-un mod unic oferind cele mai mari interesante povești din F1 pentru acel an.

Peste 50 de milioane de oameni au văzut serialul pe Netflix, potrivit CEO-ului McLaren, Zak Brown.

Ne puteți scrie pe adresa team@ evmarket.ro.

Urmărește-ne pe FacebookTwitter șLinkedIn