Ce îmbunătățiri a primit Mazda MX-30

Autor: Cristian Gubandru
A+A-
Reset
Mazda MX-30

Mazda MX-30 a primit o versiunea actualizată în 2022, care acceptă acum încărcarea normală AC trifazată de 11 KW.

Încărcarea rapidă DC a fost, de asemenea, îmbunătățită prin creșterea puterii maxime pe care o poate accepta vehiculul, de la 40 KW la 50 KW. Acest lucru a redus timpul de încărcare rapidă DC cu zece minute, la doar 26 de minute.

Sunetul generat de modelul electric îi ajută pe șoferi să recunoască intuitiv cantitatea de cuplu generată de motor. Pentru 2022, frecvența sunetului a fost optimizată pentru a fi similară cu alte sunete auzite în timp ce mașina funcționează, cum ar fi zgomotul roților și al vântului – astfel încât șoferii să poată recunoaște nivelul cuplului într-o manieră naturală, fără ca sunetul să fie neobișnuit.

Mazda MX-30 a primit noi opțiuni de culori

În plus, față de opțiunile de culori interioare Modern confidency (alb) și Industrial vintage (maro), MX-30 2022 introduce o nouă opțiune de interior, Urban expression, care aduce un finisaj urban, dar și elegant, designului. Noul interior, complet negru, este însuflețit cu accentele de gri și alb ale tapițeriei din țesătură denim, precum și cu consola din plută maro închis și ornamentele pentru mânerele portierelor.

Au fost incluse și noi opțiuni de culori pentru exterior și ornamentele interioare. Opțiunile de culori multi-ton au crescut la patru, cu Jet Black și noul Zircon Sand adăugate la gama Mazda MX-30.

Împreună cu interiorul Urban expression, Zircon Sand este un bej natural inspirat de nisipul de zircon, care reflectă moștenirea Mazda în fabricarea matrițelor.

V-ar putea interesa și:

Noua schemă de culori în mai multe tonuri îmbină o caroserie și un acoperiș Jet Black cu stâlpi argintii și, încă o dată, un interior complet negru. În plus, schema de culori exterioară multi-ton Soul Red Crystal este acum asociată cu o caroserie complet neagră pentru un aspect mai sportiv.

Urmărește-ne pe Google NewsFacebookTwitter șLinkedIn

Știri similare