Anvelope iarnă la reduceri înainte de Black Friday

Autor: EVmarket Romania
Anvelope iarna

Anvelope iarnă la reduceri înainte de Black Friday gășiți la câteva magazine online, supermarketuri, dar și magazine de bricolaj. Ofertele includ discounturi în lei, tichete cadou, montaj gratuit și livrare gratuită.

Primele oferte la anvelope iarnă de Black Friday anul acesta vor fi pe 15 noiembrie și ar putea continua și în săptămâna următoare, așa cum s-a întâmplat și în anii anteriori.

Când ar trebui să montați pneuri iarnă pe mașini?

Este indicat că mașinile electrice sau hibride să aibă montate anvelope de iarnă atunci când temperaturile coboară sub 7 grade, întrucât majoritatea au sute de cai putere și pot accelera rapid. Această trăsătură specifică mașinilor cu propulsie electrică poate fi un dezavantaj iarna când asfaltul este alunecos. Apariția mazgăi pe șosele poate fi la fel de periculoasă precum poleiul. Flexibilitatea cauciucurilor de iarnă permite o mai bună manevrabilitate a vehicului și oprirea într-un timp mai scurt.

În plus, amenzile pentru șoferii care circulă pe drumuri acoperite cu zăpadă sau polei cu mașini care nu au anvelope de iarnă sau all season variază între 720 de lei și 1.600 lei. Poliția va reține și certificatul de înmatriculare.

Anvelope iarnă cu reduceri înainte de Black Friday

Gășiți anvelope la Dedeman cu discounturi pentru dimensiunile 175/14, 185 și 195/15, 205/16, cu prețuri între 139 lei și 179 lei. Și Flanco are în ofertă cauciucuri de iarnă cu reduceri de până la 32%, brandurile Riken, Debica, Tigar, Michelin, Hankook, Continental, Toyo. În unele cazuri, reducerea este și de 180 de lei pentru o anvelopă.

Media Galaxy are reduceri și de 50% la anvelope de vară și de 22% la cele de iarnă.  De asemenea, la magazinul online CEL.ro gășiți cauciucuri de iarnă la promoție, cu reduceri de 22%.

V-ar putea interesa și:

La Auchan sunt anvelope cu prețuri sub 200 lei, brandurile Debica, Hankook. Și pe emag.ro sunt reduceri importante la anvelope de iarnă înainte de Black Friday, de până la 45%. Prețurile pornesc de la 130 lei.

Pneuri la reduceri sunt și la Carrefour pentru brandurile Nankang, Continental, Kormoran, Kleber, cu dimensiuni de la 185 la 225. Magazinul de anvelope Anvelomag.ro oferă tichete cadou cu o valoare de 250 lei dacă comandați cel puțin 4 anvelope.

Cum să prelungești viața bateriei unei mașini electrice

Dacă comandați online un set de 4 anvelope, teoretic, curieratul este gratuit, dar vă recomandăm să întrebați. Alte companii oferă transportul gratuit pentru comenzi de peste 150 lei (Carrefour).

Există și magazine care sunt dispuse să vă ofere și montajul gratuit, Anvelomag.ro este unul dintre acestea.

Foto: Nokian Tyres_Hakkapeliitta_SUV

Urmărește-ne pe Facebook