Volvo Cars România deschide 3 noi dealership-uri

Autor: Cristian Gubandru
Volvo Cars România

EIT – Forum Auto, importatorul Volvo Cars în România, deschide 3 noi dealership-uri pe piața auto locală, astfel rețeaua ajunge la 10 locații de vânzări si 13 de service.

Noile reprezentanțe Volvo Cars sunt AutoCardo Timișoara, AutoGrand Oradea și Aliat Tg. Mureș.

“In ultimii trei ani, Volvo a dublat cu succes numărul dealerilor în România, reflectând dorința noastră de a oferi accesibilitate și servicii premium în toată România”, a declarat Bogdan Huidan, director general al importatorului Volvo Cars în România.

V-ar putea interesa și:

Această expansiune  vine în contextul unei creșteri accelerate a cererii pentru vehiculele Volvo în România. Prin deschiderea celor trei noi dealeri, am reușit să dublăm numărul total de dealeri în ultimii trei ani.

Rețeaua Volvo Cars este prezentă în nouă orașe din România cu zece dealeri autorizați și un reparator autorizat.

V-ar putea interesa și

Dealerii autorizați Volvo Cars în România sunt: Primus Auto București, Excellence Cars București, Premium Nordic Cars Iași, Autoworld Cluj-Napoca, Todoruț Internațional Timișoara, AutoCardo Timișoara, Simode Craiova, Cybernet Autocenter Bacău, AutoGrand Oradea și Aliat Tg. Mureș, rețeaua fiind completată de reparatorul autorizat Tess Brașov.

În România, Volvo Cars este reprezentat de Grupul Euro Inter Trade, înființat în 1990 iar autoturismele sunt distribuite prin sucursala Forum Auto, de peste 20 de ani.

Volvo Cars a fost fondată în 1927. Sediul central Volvo Cars, dezvoltarea produselor, departamentele de marketing și administrative sunt situate în principal în Göteborg, Suedia. Sediul central al Volvo Cars pentru APAC este situat în Shanghai.

Principalele fabrici de producție auto ale companiei sunt situate în Göteborg (Suedia), Ghent (Belgia), Carolina de Sud (SUA), Chengdu și Daqing (China), în timp ce motoarele sunt fabricate în Skövde (Suedia) și Zhangjiakou (China) și componentele caroseriei în Olofström (Suedia).

Urmărește-ne pe Google NewsFacebookTwitter șLinkedIn

Știri similare