O Tesla Cybertruck circulă pe șoselele din Monaco

Autor: EVmarket Romania
tesla cybertruck negru satin

Pe YouTube au apărut imagini cu o Tesla Cybertruck, care circulă pe străzile din Monte Carlo și ridică întrebări cu privire la legalitatea sa în Europa din cauza greutății de peste 3 tone și a faptului că poate răni mortal pietonii fiind fabricată din panouri din oțel foarte dur cu muchii ascuțite.

Prezența Cybertruck în Monaco ne arată că legile europene sunt incomplete pentru că permit pe șosele o mașină care nu respectă standardele locale de comercializare.

Autoritățile europene vor trebui să decidă mai repede dacă acest model electric american poate rămâne pe drumurile vechiului continent.

O mașină înmatriculată în America poate circula în Europa temporar pentru 2 luni sau în cazul schimbării reședinței timp de 6 luni, după care trebuie înmatriculată local.

O Tesla Cybertruck circulă în Europa

Modelul Tesla Cybertruck cu un finisaj negru satin are plăcuțe de înmatriculare din Florida, un stat situat în sud-estul Statelor Unite ale Americii, pentru că nu poate fi înmatriculat în țările Uniunii Europene. Vehiculul este considerat periculos de către Comisia Europeană și nepotrivit pentru drumurile europene.

YouTuberii de la Pistons Brothers au surprins o femeie care conduce o Tesla Cybertruck pe străzile Principatului. Scena spectaculoasă i-a captivat pe trecători în Monte Carlo. Femeia a sosit cu pick-up-ul electric american la un restaurant de lux din apropierea faimosului Casino din Monte Carlo.

Tesla Cybertruck nu vine în culoarea negru satin din fabrică, este disponibil doar cu o caroserie din oțel inoxidabil netratat, care are un aspect argintiu mat. Cu toate acestea, Tesla oferă un pachet „wrap” satin negru ca accesoriu oficial, la un preț de 6.500 de dolari.

Un pachet wrap, cunoscut și sub numele de „folie auto”, este o folie subțire de vinil care se aplică pe suprafața exterioară a unui vehicul pentru a schimba aspectul acestuia.

Designul incredibil de futurist al vehiculului Cybertruck se inspiră din stilul Cyberpunk, prezent în special în filmele Vânătorul de recompense și Spionul care mă iubea.

Varianta Performance a vehiculului Cybertruck, denumită Cyberbeast, accelerează de la 0 la 100 km/h în doar 2,7 secunde, menținând totodată stabilitatea la viteză mare.

Tesla Cybertruck a ajuns în România pentru câteva zile ca parte a evenimentului Odiseei Cyber desfășurat la București și în alte 100 de locații din 20 de țări.